Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ: Αποχώρησε από την προπόνηση!
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ: Αποχώρησε από την προπόνηση!

Κώστας Τσίλης 14:23 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.08.2024

Ο Αραούχο αποχώρησε από την προπόνηση μετά από μια δυνατή κλωτσιά και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες αν πρόκειται για κάτι σοβαρό - Τέλος του μήνα μπαίνει ο Μοχαμάντι, απών ο Σιμάνσκι.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ είτε πρόκειται για την τελευταία πριν από ένα ματς, είτε την πρώτη μετά από ρεπό, πέφτουν... κορμιά. Και αυτό είναι κάτι που το ζητάει και το θέλει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα. Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, πρώτη μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το χθεσινό ρεπό, σ' όλες τις ασκήσεις με μπάλα, η ένταση ήταν στο φουλ. 

Αυτό είναι σημαντικό για να γίνεται σωστά η δουλειά, ωστόσο έχει και κινδύνους. Σε μια διεκδίκηση μπάλας σε άσκηση πίεσης σε μικρό χώρο, ο Ντομαγκόι Βίντα έπεσε δυνατά πάνω στον Σέρχιο Αραούχο. Το αποτέλεσμα ήταν να πονέσει πολύ ο αρχηγός της ΑΕΚ ψηλά στο δεξί του πόδι. 

Οι πρωτιές της ΑΕΚ - Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, κορυφαίος σκόρερ, όμως ο Αλμέιδα θέλει κάτι ακόμη....
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:48 - 15.02.2023

Οι πρωτιές της ΑΕΚ - Καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, κορυφαίος σκόρερ, όμως ο Αλμέιδα θέλει κάτι ακόμη....

Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, όπως και τον πρώτο σκόρερ, αλλά η πρωτιά που ήθελε περισσότερο απ' όλες ο Αλμέιδα είναι άλλη

Αμέσως μπήκε το ιατρικό τιμ και ο Αραούχο αποχώρησε από το υπόλοιπο της προπόνησης. Μάλιστα ο Αργεντινός έδειχνε να πονά αρκετά και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν πρόκειται για κάτι που μπορεί να επηρεάσει την παρουσία του στο ματς της Κυριακής. 

Κατά τα άλλα, ο Νταμιάν Σιμάνσκι έγραψε... απουσία από την προπόνηση καθώς είναι άρρωστος και έμεινε στο σπίτι του. Ενώ  αποφόρτιση ακολούθησε εκτός από τον Άμραμπατ και ο Χατζισαφί. Όσο για τον Μιλάντ Μοχαμάντι, φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Και στα τέλη του μήνα, υπολογίζεται να μπορεί να επιστρέψει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.