ΑΕΚ προς τον κόσμο της: «Μόνο μεμονωμένη προσέλευση στο γήπεδο των Σερρών»

ΑΕΚ προς τον κόσμο της: «Μόνο μεμονωμένη προσέλευση στο γήπεδο των Σερρών»

Κώστας Τσίλης 14:52 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 24.10.2024

Με δεδομένο την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στις Σέρρες, η οδηγία της ΠΑΕ για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια είναι συγκεκριμένη

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός άνοιξε δυο θύρες για τους φιλοξενούμενους οπαδούς της ΑΕΚ και έδωσε και εισιτήρια. Μάλιστα αυτά τα εισιτήρια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, έκαναν «φτερά». Το υφυπουργείο αθλητισμού, έχει απαγορεύσει ωστόσο την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Γι αυτό και η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωσε με οδηγίες προς τον κόσμο της ομάδας που έχει προμηθευτεί εισιτήρια και θα βρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο των Σερρών.

«Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ότι με την από 23/10 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την πόλη και το γήπεδο των Σερρών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/10, 20.00).

Ως εκ τούτου, η προσέλευση των φιλάθλων της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις θύρες 1 και 7 που προορίζονται γι΄ αυτούς από την γηπεδούχο ΠΑΕ, θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα.

Τονίζουμε, επίσης, πως σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ που μας γνωστοποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κάτοχο εισιτηρίου με διακριτικά της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε άλλη θύρα, εκτός από τις 1 και 7.