«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανταλιαλί της Γαλατασαράι»

Ταϊλάν Ανταλιαλί - Φωτ. IMAGO

«Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ανταλιαλί της Γαλατασαράι»

Sportal newsroom 14:13 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 26.08.2024

Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ταϊλάν Ανταλιαλί από τη Γαλατασαράι.

Η ΑΕΚ έχει πατήσει το... γκάζι τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει την υπόθεση της μεταγραφής του Κουαντό Ντουά από την Λουντογκόρετς. Όπως διαβάσατε ήδη στο Sportal. η Ένωση παλεύει για να κλείσει το deal με τους Βούλγαρους.

Εκτός όμως από την περίπτωση του Ντουά, στην Τουρκία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Σε λογαριασμό στο X για τα νέα της Γαλατά, αναφέρεται ότι η Ένωση και η Σαμσούνσπορ έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για τον Ταϊλάν Ανταλιαλί.

Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:32 - 26.08.2024

Η ΑΕΚ πιέζει για να κλείσει τον Ντουά, αλλά είναι και έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη Λουντογκόρετς για τον διεθνή Ελβετό είναι σε πλήρη εξέλιξη, όμως στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα φορ και έχουν και εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κλείσει το deal

Ο 29χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ πιο κοντά στην περίπτωσή του φαίνεται πως είναι η Σαμσούνσπορ, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός. Το εν λόγω δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει ότι ο Ανταλιαλί φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, αν και η ελληνική ομάδα δεν τα έχει βρει ακόμα με τη Γαλατασαράι.

Ο Ανταλιάλι μετρά 102 συμμετοχές με την «τσιμ-μπομ», ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Χατσετέπε, Μπουρσασπόρ, Ερζουρούμσπορ και Γκεντσλερμπιρλίγκι.