Πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του Ίντερ Ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ!

Πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του Ίντερ Ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ!

Sportal newsroom 22:10 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 31.07.2024

Στον... αέρα βρίσκεται η τηλεοπτική μετάδοση της ευρωπαϊκής ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Το απόγευμα της Πέμπτης (01/08, 19:30) η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League και έχει προκύψει σημαντικό πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα!

Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση και να μην μεταδοθεί καν τηλεοπτικά το παιχνίδι, αν και αυτό το κακό σενάριο μοιάζει να μην είναι το πιο πιθανό. Πάντως, δύο ημέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ένωσης και δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Cosmote TV, η οποία μετέδωσε και το πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena».

Η Τετάρτη (31/08) είναι η κρίσιμη μέρα, που θα γίνει νέα προσπάθεια από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, προκειμένου να αναλάβει τη μετάδοση και να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Ανδόρρα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο να μην μεταδοθεί καν το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» από τη στιγμή που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία της Cosmote με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!