«Η ΑΕΚ ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μαέ»

Σάμι Μαέ

i

Σάμι Μαέ/ ©Photo By Laszlo Szirtesi/ Getty Images

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μαέ»

Κώστας Τσίλης 15:34 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:22 - 14.08.2024

Επιμένει ο Ούγγρος δημοσιογράφος πως η ΑΕΚ παραμένει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μαέ, παρότι στην λίστα της Ένωσης προηγείται άλλη περίπτωση στόπερ

Η υπόθεση της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού, έχει μπει στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr. Μάλιστα για την πρώτη της επιλογή, η Ένωση φέρεται να έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις. Ωστόσο ο Ούγγρος δημοσιογράφος Μπένσε Μπότσακ, επιμένει πως η ΑΕΚ παραμένει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Σάμι Μαέ. 

Με νέο "τιτίβισμα" πριν από λίγο, αναφέρει πως η "πρώτη πρόταση της ΑΕΚ για τον Μαέ απορρίφθηκε, αλλά η ομάδα ετοιμάζεται να κάνει καινούργια βελτιωμένη, στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας". Ενώ ο Ούγγρος δημοσιογράφος προσθέτει πως ο 27χρονος Μαροκινός στόπερ, θα ενσωματωθεί από την Δευτέρα στην προετοιμασία της Φερεντσβάρος, η οποία δεν θέλει να τον χάσει. 

Ο Μαέ βρίσκεται όντως στην λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ. Αλλά δεν είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Βεβαίως στην Ένωση θέλουν να "τρέξουν" την υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Και ένας τρόπος για να έχει βάση αυτό που "τιτίβισε" ο Ούγγρος δημοσιογράφος, είναι να διαπιστώσουν στην ΑΕΚ πως δεν προχωρά η περίπτωση που έχει μπει ως πρώτη επιλογή. Ίσως σ' αυτό το ενδεχόμενο, να στραφεί στην περίπτωση του Μαέ. 

Το συμβόλαιο του Μαροκινού στόπερ με την ουγγρική ομάδα, λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με τον Μαέ όμως να αρνείται να ανανεώσει και να έχει εκφράσει τάσεις φυγής. Στο αμέσως προηγούμενο "τιτίβισμα" που ο Ούγγρος δημοσιογράφος έμπλεξε την ΑΕΚ στο μεταγραφικό σενάριο με τον Μαροκινό στόπερ, ανέφερε πως η πρόταση που απορρίφθηκε, ήταν στο ένα εκατομμύριο. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι είχε μια γεμάτη σεζόν παίζοντας και στο Champions League με τους Ούγγρους. Συνολικά είχε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό τρία γκολ. Επιπλέον, ο Σάμι Μαέ είναι δέκα φορές διεθνής με την εθνική Μαρόκου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σταντάρ Λιέγης, Μάαστριχτ και Σιντ Τρούιντεν, πριν πάρει μεταγραφή για τη Φερεντσβάρος τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 500 χιλιάδων ευρώ.

Tags: