Μαγνήτισε τα βλέμματα στο ΑΕΚ – Σαχτάρ η Ουκρανή ρεπόρτερ, που δίχασε τους συμπατριώτες της με τις διακοπές στη Σαντορίνη (gallery)

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο ΑΕΚ – Σαχτάρ η Ουκρανή ρεπόρτερ, που δίχασε τους συμπατριώτες της με τις διακοπές στη Σαντορίνη (gallery)

Sportal newsroom 22:47 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 14.08.2024

Η Ντάρια Μπόνταρ Σαβίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα στο φιλικό ΑΕΚ – Σαχτάρ.

Στον αγωνιστικό χώρο έβγαζε μάτια η ΑΕΚ και ο Λιβάι Γκαρσία.

Εκτός των γραμμών, έκλεψε την παράσταση η Ουκρανή ρεπόρτερ της Σαχτάρ Ντάρια Μπόρνταρ Σαβίνα. Η Σαβίνα ακολουθεί την αποστολή της Σαχτάρ, αφού είναι και στο κανάλι της. Η όμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα το sportal.gr είχε περάσει μερικές στιγμές ξεκούρασης στην Ελλάδα (Σαντορίνη) και την Τουρκία και δίχασε τους συμπατριώτες της.

Η Ντάρια Μπόνταρ Σαβίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι στο γραφείο Τύπου της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά στο παρελθόν έχει καλύψει το ρεπορτάζ ομάδων της χώρας κι αυτό της εθνικής της ομάδας, έκανε διακοπές στη Σαντορίνη, αναρτώντας στο Instagram πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία είναι με το μαγιό της, γεγονός όμως που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, τα σχόλια στις φωτό της είναι επικριτικά, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία και μάλιστα η ίδια έφτασε σε σημείο να απαντήσει σε μία από τις πολλές επιθέσεις που δέχθηκε.

«Έχεις πληροφορίες ότι η οικογένειά μας δεν βοηθά τους ανθρώπους οικονομικά; Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν έχεις. Καθώς κάνουμε τακτικά δωρεές σε στρατιωτικούς κι εκτοπισμένους προσωπικά και σε καταφύγια με άστεγα ζώα. Ω ναι, είμαι εκτός χώρας για 8 ημέρες για να χαλαρώσω με την οικογένεια. Ποιο είναι το πρόβλημα; Σταματήστε να ψάχνετε για προδοσία και συγκαλύψεις όπου δεν υπάρχουν».

ΑΕΚ 2023-24, περσινά…γλυκά σταφύλια!

ΑΕΚ 2023-24, περσινά…γλυκά σταφύλια!

Με μοναδική ουσιαστική, μέχρι στιγμής, προσθήκη, όχι μεταγραφή, τον Ζίνι η Ένωση δε συνεχίζει απλά από εκεί που σταμάτησε αλλά δείχνει έτοιμη για εκτόξευση στ΄ αστέρια προτού καλά καλά κάνει τα φετινά της «ψώνια»!

Ένα από τα σχόλια στο προφίλ της Μπόνταρ έλεγε: «Είσαι σοβαρή; Όλα τα λεφτά για τον στρατό μας έχουν αξία. Έχουμε πόλεμο κι εσύ κάνεις διακοπές;».

Δείτε την Ντάρια Μπόρνταρ Σαβίνα.