Παίκτης της Ράκοβ ο Σβάρνας - Οι Πολωνοί ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ, το ποσό που βάζει στα ταμεία της η Ένωση

Παίκτης της Ράκοβ ο Σβάρνας - Οι Πολωνοί ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ, το ποσό που βάζει στα ταμεία της η Ένωση

Κώστας Τσίλης 21:02 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 14.08.2024

Παίκτης της Ράκοβ στο 100% θα είναι στο εξής ο Στράτος Σβάρνας, καθώς έπειτα από τις εκπληκτικές του εμφανίσεις έπεισε τους Πολωνούς να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ! Ποιο το ποσό που θα πάρει η «Ένωση».

Ο Στρατός Σβάρνας έχει πείσει εδώ και πολύ καιρό την Ρακοβ με την αγωνιστική του εικόνα. Οι Πολωνοί όχι απλώς είχαν ενημερώσει την ΑΕΚ από τον Γενάρη πως θα ενεργοποιήσουν την οψιον αγοράς, αλλά το ανακοίνωσαν ήδη από σήμερα.

Επισήμως η Ρακοβ ανακοίνωσε πως ο Σβάρνας είναι δικός της ποδοσφαιριστής μέχρι και το 2027, ενώ η ΑΕΚ από την ενεργοποίηση του deal που είχε κάνει ήδη από το καλοκαίρι με τους Πολωνούς, θα εισπράξει ένα ποσο που θα είναι κάτι παραπάνω από 800.000 ευρώ.

«Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος μου από τότε που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε», σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός που ανακοινώθηκε μέσω ενός εκπληκτικού και ευφάνταστου βίντεο.

«Με εμπιστεύτηκαν και οι οπαδοί και αυτό φαίνεται. Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο, οπότε του χρόνου θέλω να παίξω στην ευρωπαϊκή φάση των ομίλων και να εκτιμήσω αυτή την εκπληκτική εμπειρία», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027.