Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Ίντερ Εσκάλδες - ΑΕΚ

Sportal newsroom 15:19 - 25.07.2024

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες στην Ανδόρρα.

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, πήρε τη νίκη επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-3 αντί για... 6-1 και πλέον ξέρει πως στη ρεβάνς πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική.

Η Ένωση θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» την Πέμπτη (01/08) και ώρα 19:30 και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε στο πρώτο ματς, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την τιμή των εισιτηρίων του αγώνα ρεβάνς στην Ανδόρρα, μετά το 4-3 της Νέας Φιλαδέλφειας, τα οποία είναι στα 25 και 65 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι μπορείτε μέσω του aekfc.gr να προαγοράσετε το εισιτήριο σας για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Αυγούστου (18.30 τοπική ώρα), στο Estadi Nacional.

Τα εισιτήρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες και η τιμή τους είναι 25 και 65 ευρώ. Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς την αγορά τους θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, η οποία θα γίνει στην Ανδόρρα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί».

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ