Σήμερα στο Μπουργκ οι Μπρινιόλι και Άμραμπατ

Αλμπέρτο Μπρινιόλι

i

©intime

Σήμερα στο Μπουργκ οι Μπρινιόλι και Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 11:50 - 03.07.2024

Τόσο ο Ιταλός τερματοφύλακας όσο και ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, θα ενσωματωθούν σήμερα στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι από χθες ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Νορντίν Άμραμπατ από χθες είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ για ακόμα έναν χρόνο. Ως εκ τούτου αμφότεροι πρέπει από σήμερα να πιάσουν δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένονται σήμερα στο Μπουργκ Χάαμσταντ για να ενσωματωθούν στην αποστολή.

Το οριστικό deal με την Μπρέντφορντ, το τελευταίο βήμα για να γίνει ο Στρακόσια παίκτης της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:11 - 01.07.2024

Το οριστικό deal με την Μπρέντφορντ, το τελευταίο βήμα για να γίνει ο Στρακόσια παίκτης της ΑΕΚ

Η χρυσή τομή που θα πρέπει να βρει η Ένωση με τον Λονδρέζικο σύλλογο, απομένει για να κλείσει η μεταγραφή του διεθνή Αλβανού τερματοφύλακα - Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο η υπόθεση

Η ΑΕΚ έχει το μεσημέρι φιλικό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει προπόνηση. Παρόλα αυτά ο Μπρινιόλι και ο Άμραμπατ είναι πιθανό να κάνουν ένα ξεμούδιασμα. Και από αύριο κανονικά δουλειά με την ομάδα.

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει του Περέιρα μέσα στην εβδομάδα

Μετά από την ανανέωση του Άμραμπατ και την απόκτηση του Μπρινιόλι η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει και με την υπόθεση του Περέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ένωσης, με τους ανθρώπους της ομάδας να γνωρίζουν ότι η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.

Παρόλα αυτά στόχος τους είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να τον έχουν ντύσει στα κιτρινόμαυρα. προκειμένου να ταξιδέψει στην Ολλανδία και να προλάβει ένα μικρό μέρος της προετοιμασίας.