ΑΕΚ: Στα Άνω Λιόσια ο Αλμέιδα με τους Άλβες και Κουχάρσκι για τον αγώνα με το Λαύριο
i

AEK BC / Facebook

ΑΕΚ: Στα Άνω Λιόσια ο Αλμέιδα με τους Άλβες και Κουχάρσκι για τον αγώνα με το Λαύριο

Sportal newsroom 20:58 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 20.08.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Λαύριο για την 16η αγωνιστική της Basket League και στον αγώνα θα βρεθεί ο Ούγκο Αλμέιδα, μαζί με τον τεχνικό και τον αθλητικό διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα βρεθούν αύριο Σάββατο, 11/2 οι Ματίας Αλμέιδα, Μπρούνο Άλβες και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, προκειμένου να στηρίξουν την ΑΕΚ στον αγώνα της με το Λαύριο για την 16η αγωνιστκή της Basket League.

Η ομάδα της ΑΕΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία τις τελευταίες μέρες, αφού και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο ο σύλλογος βαδίζει από νίκη σε νίκη. Η μπασκετική Ένωση στον τελευταίο της αγώνα για το BCL υπέταξε τη Λιμόζ, ενώ η ποδοσφαιρική ΑΕΚ συνέτριψε τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αύριο, Σάββατο 11/2 ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα γίνουν ένα, αφού ο προπονητής, ο αθλητικός διευθυντής και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, θα βρεθούν σα Άνω Λιόσια ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους και στην «πορτοκαλί θεά».

Την ανακοίνωση μάλιστα έκανε η ΚΑΕ στα σόσιαλ μίντια, αναφέροντας:

O προπονητής του χθεσινού κυπελλικού θριάμβου επί του ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, θα δώσει το «παρών» στην αυριανή αναμέτρηση ΑΕΚ - Λαύριο, στο ΣΠΙΤΙ μας, στο Οlympic Hall Άνω Λιοσίων, μαζί με τους συνεργάτες του.

Παρόντες θα είναι ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μπρούνο Άλβες, και ο τεχνικός διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.