ΑΕΚ: Στη προετοιμασία της Σαν Χοσέ ο Κικάνοβιτς
i

Κικάνοβιτς / Twitter

ΑΕΚ: Στη προετοιμασία της Σαν Χοσέ ο Κικάνοβιτς

Sportal newsroom 09:57 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, βρέθηκε κανονικά στη προετοιμασία της Σαν Χοσέ, επιβεβαιώνοντας ότι η συμφωνία με την «ένωση» δεν έχει κλείσει.

Ο Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει τον Γενάρη. Δημοσιεύματα από τη Βοσνία αρχικά έχουν κάνει λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ αναφορές από τις ΗΠΑ έχουν υποστηρίξει ότι η Σαν Χοσέ δεν βιάζεται να κλείσει το deal.

Ο ίδιος ο παίχτης φαίνεται ότι θέλει να κάνει το «άλμα» προς την Ευρώπη και να έρθει στην ΑΕΚ. Άλλωστε έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της «ένωσης», Ματίας Αλμέιδα. 

Η ελληνική ομάδα από τη μεριά της έχει κάνει τη πρότασή της στην Σαν Χοσέ και περιμένει την οριστική απάντηση. Παρόλο που στις τάξεις της ομάδας του MLS δε βιάζονται, ξέρουν ότι δύσκολη ο παίχτης θα μείνει στην ομάδα τους.

Παρά λοιπόν τις πολλές αναφορές γύρω από το όνομα του Κικάνοβιτς, η παρουσία του στη προετοιμασία της Σαν Χοσέ επιβεβαιώνει ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε κανονικά στη πρώτη προπόνηση της ομάδας του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος του MLS τον Φεβρουάριο. Μάλιστα Αμερικανός ρεπόρτερ με ένα tweet αναφέρει: «Ο Μπέντζι Κικάνοβιτς είναι στο προπονητικό κέντρο των Έρθκουεϊκς επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει τελειώσει το deal της μεταγραφής του στη νέα ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, την ΑΕΚ».