Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κάλενς (vids)

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κάλενς (vids)

Κώστας Τσίλης 13:35 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε ο Άλεξ Κάλενς, ο οποίος θα μεταβεί στα γραφεία της Ένωσης για εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από την Πέμπτη (14/09) το υπερατλαντικό ταξίδι για την Ελλάδα και προσγειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) στην Αθήνα, με πτήση μέσω Μαδρίτης. Μπορεί μάλιστα να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ωστόσο όλα τα διαδικαστικά που αφορούν τις εξετάσεις και τις μετρήσεις του, θα γίνουν κανονικά. 

Μετά το αεροδρόμιο, ο Άλεξ Κάλενς θα μεταβεί στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τις απαραίτητες εξετάσεις και για τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα. Το Σάββατο (16/09) ο 31χρονος Περουβιανός κεντρικός αμυντικός θα είναι στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση. 

Αυτό που έχει σημασία για τον Ματίας Αλμέιδα, είναι πως πλέον θα μπορεί να δει στο γήπεδο και στις προπονήσεις τον Κάλενς, προκειμένου να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική του κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητας.

Είναι δεδομένο πως ο Κάλενς θα χρειαστεί τον χρόνο του. Πέρυσι έπαιξε λίγα παιχνίδια, φέτος δεν έχει ακόμα ούτε ένα επίσημο ματς στα πόδια του. Είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί και χρόνο και δουλειά. Γι αυτό και έχει σημασία για τον Αλμέιδα, να ξεκινήσει ο έμπειρος στόπερ αυτή την δουλειά στα Σπάτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Και απ' αυτό που θα δει ο Αργεντινός τεχνικός από τον Περουβιανό στόπερ στα Σπάτα, θα κάνει και μια πρώτη εκτίμηση για το πότε θα μπορεί να τον έχει στην διάθεση του.