Στην ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα με το αποτέλεσμα της Τούμπας και δεν έπεσε και κανείς από τα... σύννεφα

ΑΕΚ προπόνηση

i

Προπόνηση ΑΕΚ/©intime

Στην ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα με το αποτέλεσμα της Τούμπας και δεν έπεσε και κανείς από τα... σύννεφα

Κώστας Τσίλης 11:54 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 29.05.2024

Ανεξάρτητα απ' όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, στην ΑΕΚ είχαν και έχουν ξεκάθαρη επίγνωση και του στόχου που έχουν για το ματς της Τετάρτης στον Φάληρο αλλά και για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσουν

Εξυπακούεται πως το ευκταίο για όλους στην ΑΕΚ, θα ήταν να είχε λήξει ισόπαλο το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά στην Ένωση είναι ποδοσφαιράνθρωποι και είχαν ήδη πριν από το ματς στο μυαλό τους, πως κάτι τέτοιο δεν συγκέντρωνε και πολλές πιθανότητες. Γενικώς στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά τι έχουν μπροστά τους για να διαχειριστούν.

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοίμαζε και συνεχίζει να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, για να τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή θα ήταν η συνθήκη, όποιο δεδομένο και αν δημιουργούσε το παιχνίδι της Τούμπας. Διότι αυτή είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία της ΑΕΚ του Αλμέιδα. Για τη νίκη θα πήγαινε η Ένωση την Τετάρτη στο Φάληρο, όποια και αν ήταν τα δεδομένα.

Επίσης στην ΑΕΚ έχουν και απόλυτη επίγνωση πως απέναντι τους θα βρουν μια ομάδα και μια έδρα, που θα αντιμετωπίσει το ματς ως έναν "τελικό". Ακόμα και αν βαθμολογικά δεν είναι. Ούτε έπεσε κανείς στην ΑΕΚ από τα σύννεφα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, ούτε γενικώς με το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.

Έχουν απόλυτη επίγνωση στην ΑΕΚ, πως το ματς της Τετάρτης θα είναι η πιο μεγάλη μέρα του φετινού πολέμου. Και από τις δυο μεριές. Με βάση αυτό το δεδομένο, προετοιμάζει πνευματικά ο Αλμέιδα τους παίκτες του. Όχι μόνο τώρα μετά το ματς της Τούμπας, αλλά ήδη και από τις προηγούμενες μέρες. Χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Στην ΑΕΚ δούλευαν και δουλεύουν για να πάνε για τη νίκη στο Φάληρο, ξέροντας καλά τις συνθήκες που θα συναντήσουν.