«Στην ΑΕΚ ο Κοϊτά με 4 εκατ. ευρώ»

Αμπουμπακαρί Κοϊτά

i

IMAGO / Isosport

«Στην ΑΕΚ ο Κοϊτά με 4 εκατ. ευρώ»

Sportal newsroom 18:58 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 09.07.2024

Όπως αναφέρει ο Σάσα Ταβολιέρι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σεντ Τρούιντεν για την απόκτηση του Αμπουμπακάρι Κοϊτά έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται του χρόνου ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με την Σεντ Τρούιντεν και ο παίκτης από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία της η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ταβολιέρι, είναι στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Το καθαρό ποσό θα είναι στα 3,6 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι 400.000 ευρώ είναι τα μπόνους. Από τη συμφωνία η βελγική ομάδα θα έχει και το 10% σε περίπτωση που πωληθεί στη συνέχεια. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τέλος, όπως υποστηρίζει ο Βέλγος δημοσιογράφος, ο επιθετικός από τη Μαυριτανία θα υπογράψει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δηλαδή μετά την προετοιμασία της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση σε Λαμέλα και περιμένει απάντηση σε 48 ώρες»

Την ίδια ώρα η Ένωση έχει συνδεθεί και με τον Έρικ Λαμέλα. Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ουριέλ Λουγκντ, υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, προσφέροντάς του και συμβόλαιο τριών χρόνων.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Αργεντινή ο πρώην παίκτης της Τότεναμ θα δώσει την απάντησή του μέσα στις επόμενες μέρες.