Στην εθνική Αλβανίας ο Στρακόσα για τα ματς του Σεπτεμβρίου

Θωμάς Στρακόσα

i

©Intime

Στην εθνική Αλβανίας ο Στρακόσα για τα ματς του Σεπτεμβρίου

Sportal newsroom 13:20 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 30.08.2024

Ο Θωμάς Στρακόσα θα δώσει το παρών για τα παιχνίδια της Αλβανίας στο Nations League, μιας και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Η εθνική Αλβανίας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ουκρανία στις 7 Σεπτεμβρίου στην Πράγα και στις 10 Σεπτεμβρίου τη Γεωργία στα Τίρανα, για το Nations League.

Την Παρασκευή (30/08) ο Σιλβίνιο γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του γι' αυτές τις δύο αναμετρήσεις, με το όνομα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Θωμά Στρακόσα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της γειτονικής χώρας.

Μαζί με τον κίπερ της Ένωσης, στην αποστολή βρίσκεται και ο άλλοτε αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι, όπως και οι Ενέα Μιχάι (έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό) και Καζίμ Λάτσι, ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ έστειλε επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, για κριτήρια στους πίνακες, ημιαυτόματο οφσάιντ και διαλόγους διαιτητών με VAR

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ μετρά την φάση της ανατροπής του Πήλιου μέσα στην περιοχή στο ματς με τον ΟΦΗ στην οποία δεν δόθηκε πέναλτι, αλλά και τις ελάχιστες καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την Λαμία. Επίσης έχουν καταγράψει στην Ένωση και άλλα πολλά και παράδοξα, στα ματς των ανταγωνιστών της. Εξ ου και η ΑΕΚ έψαξε για εξηγήσεις… αρμοδίως.

Η Ένωση έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ αλλά και στην ΚΕΔ, μέσω της οποία ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είναι εξηγήσεις και πειστικές αλλά κυρίως δημόσιες, για τα κριτήρια επιλογής διαιτητών στους νέους πίνακες. Δεύτερον η ΑΕΚ ζητά να υπάρξει άμεσα συνεννόηση με την Λίγκα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να αποκτηθεί και να εφαρμοστεί το σύστημα του ημιαυτόματου οφσαιντ.

Ενώ το τρίτο που η Ένωση ζητά, είναι να δίνονται πλέον στην δημοσιότητα οι διάλογοι που έχουν οι διαιτητές με τον VAR, σ’ όσες φάσεις είναι επίμαχες. Κάτι που κρίνεται απαραίτητο, όταν υπάρχουν περιπτώσεις που επί της ουσίας χρίζουν ερμηνείας με βάση του κανονισμούς. Και αυτή προκύπτει μέσω αυτών των διαλόγων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!