«Συμφώνησε με Μασατλάν ο Πισάρο και αποχωρεί από την ΑΕΚ»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

«Συμφώνησε με Μασατλάν ο Πισάρο και αποχωρεί από την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 09:45 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 15.09.2024

Ο Ροδόλφο Πισάρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη Μασατλάν και την ερχόμενη Τρίτη (17/09) αναμένεται να πετάξει για την πατρίδα του ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η Μασατλάν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στο Μεξικό, προσπαθούσε να κάνει deal με τον μέσο της ΑΕΚ.

Τελικά, σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η «χρυσή» τομή μεταξύ των δύο πλευρών βρέθηκε και ο Πισάρο και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό.

Η Μαζατλάν κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τον Πισάρο, γράφουν οι Μεξικανοί
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:18 - 15.09.2024

Η Μαζατλάν κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πάρει τον Πισάρο, γράφουν οι Μεξικανοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η Μαζατλάν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στο Μεξικό, προσπαθεί να κάνει deal με τον μέσο της ΑΕΚ, με τις απαιτήσεις του παίκτη και την πίεση του χρόνου, να είναι εμπόδια

Η ιστοσελίδα «mediotiempo.com», αναφέρει ότι ο Μεξικανός συμφώνησε με τη Μασατλάν και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στην πατρίδα του. Το εν λόγω δημοσίευμα, υποστηρίζει ότι ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για έναν χρόνο  στη Μασατλάν με τη μορφή δανεισμού, μιας και με την Ένωση δεσμεύεται έως το 2025.

Οι Μεξικανοί αναφέρουν μάλιστα πως ο Πισάρο αναμένεται να πετάξει για Μεξικό την ερχόμενη Τρίτη (17/09) από την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μασατλάν.

Στην πρώτη του χρονιά με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Μεξικανός μέτρησε μόλις 22 συμμετοχές με απολογισμό μόλις μία ασίστ, ενώ δεν κατάφερε να βρεθεί ποτέ στα βασικά πλάνα του Αλμέιδα.

Να σημειωθεί πως ο Ροδόλφο Πισάρο άφησε την Ίντερ Μαϊάμι για να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, για χάρη του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντίνος τεχνικός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Μεξικανού, μιας και τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στην Τσίβας το 2017-18.