«Συνεχίζονται οι συζητήσεις Φοφανά - ΑΕΚ»

Νταβίντ Ντατρό Φοφανά - Φωτ. IMAGO

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις Φοφανά - ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 09:14 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 04.09.2024

Σύμφωνα με τον Νικολό Σίρα, η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον Ντάτρο Φοφανά.

Η ΑΕΚ δίνει την μάχη της για να κλείσει την υπόθεση φορ με πολλά και διαφορετικά ανοιχτά μέτωπα. Ένα εξ αυτών, ίσως και το πιο ζόρικο από όλα, είναι του Ντάτρο Φοφανά.

Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Κι αυτό διότι χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Και αν μάλιστα με την πλευρά του παίκτη η συμφωνία είναι σε πολύ καλό δρόμο, δεν ισχύει το ίδιο και με την Τσέλσι.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει ένα δύσκολο deal, εξ ου και οι συζητήσεις γίνονται με φυσική παρουσία του εκτελεστικού της διευθυντή και φυσικά ανοιχτή γραμμή με την Αθήνα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται. Αυτό επιβεβαιώνει και ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο οποίος σε δημοσίευσή του στο Twitter υπογραμμίζει: «Ο Ντάτρο Φοφανά βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να τον αποκτήσει από την Τσέλσι».

Την περασμένη σεζόν, ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά αγωνίστηκε ως δανεικός με την Μπέρνλι. Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε το πρώτο μισό εκείνης της χρονιάς ως δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου, όπου σε 17 εμφανίσεις σκόραρε δύο γκολ. Η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί είχε μεγάλη ανάγκη από έναν ικανό ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης, χωρίς ωστόσο o Φοφανά να βοηθάει σε επιθυμητό βαθμό.

Με την Μπέρνλι σημείωσε τέσσερα τέρματα και μία ασίστ σε 15 εμφανίσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!