«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τισουνταλί - Πρέπει να δώσει πολλά για να τον πάρει»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τισουνταλί - Πρέπει να δώσει πολλά για να τον πάρει»

Sportal newsroom 18:21 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 22.06.2024

Οι Βέλγοι επιμένουν πως η ΑΕΚ έχει στα ραντάρ της, την περίπτωση του Ολλανδομαροκινού επιθετικού της Γάνδης, Ταρίκ Τισουνταλί.

Ελληνικό... εμφύλιο για τον Ταρίκ Τισουνταλί έβλεπαν οι Βέλγοι χθες (21/06). Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το βελγικό σάιτ Nieuwsblad.be η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 30χρονο άσο.

Και συνεχίζουν την υπόθεση σήμερα (22/06), βάζοντας αυτή τη φορά στο κόλπο όμως μόνο την Ένωση. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «voetbalnieuws.be» αναφέρει ότι η Γάνδη θέλει να μειώσει το μπάτζετ της και γι' αυτό είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ολλανδομαροκινού επιθετικού.

Ωστόσο, όπως προσθέτει, στο κόλπο είναι και η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ριάντ και αν ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή θα πρέπει να δώσει πολλά χρήματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Βέγοι:

«Μία αναχώρηση του Τισουνταλί θα έδινε οικονομική ανάσα στην Γάνδη. Το ενδιαφέρον αρχίζει να ενισχύεται για τον 30χρονο επιθετικό. Γινόταν λόγος για πιθανή μεταγραφή του παίκτη στην Αλ Ριάντ, αλλά ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει ανταγωνισμό. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ωστόσο , ο ελληνικός κορυφαίος σύλλογος πρέπει να επενδύσει πολλά αν θέλει να τον πάρει στην Αθήνα.

Ο Τισουνταλί έχει υψηλές αποδοχές, αλλά έχει και συμβόλαιο με την Γάνδη για άλλα δύο χρόνια. Μπορεί να φύγει, αλλά η Γάνδη προφανώς θέλει να εισπράξει».