Το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να «πικάρουν» τον Ολυμπιακό Β στη φάση του πέναλτι

Το σύνθημα που φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να «πικάρουν» τον Ολυμπιακό Β στη φάση του πέναλτι

Sportal newsroom 17:19 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Διάθεση για χιούμορ είχαν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο «Σεραφίδειο» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας κόντρα σε αυτή του Ολυμπιακού.

Σε πρώτο πλάνο πέρασε η διαιτησία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Β κόντρα στον Ολυμπιακό Β με αφορμή το πέναλτι που καταλόγισε ο Γκορτσίλας και μέσω του οποίου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ισχυριζόμενοι ότι η όποια παράβαση έχει πραγματοποιηθεί εκτός περιοχής και όχι εντός όπως καταλόγισε ο έμπειρος ρέφερι, που έχει σφυρίξει πολλά ματς επιπέδου Super League.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε και στις εξέδρες καθώς οι φίλοι της Ένωσης που βρέθηκαν στο «Σεραφίδειο» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θέλησαν να… πικάρουν το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού Β, φωνάζοντας ένα σύνθημα με αφορμή τη στάση των «ερυθρόλευκων» στα προηγούμενα ματς κόντρα σε Καλλιθέα και Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο και ενώ τα δύο ματς ήταν σε εξέλιξη, ως διαμαρτυρία για τις διαιτητικές αποφάσεις, που σύμφωνα με τους ίδιους τους αδικούσαν κατάφωρα.

Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά, οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναζαν μετά τον καταλογισμό του πέναλτι και τις διαμαρτυρίες των «ερυθρολεύκων»: «Εεε, οοο, πάρτε την ομάδα και φύγετε από ‘δω».

Δείτε τη φάση και ακούστε το σύνθημα των φίλων των γηπεδούχων: