«Σύντομα θα βγει η φήμη για τον Βάσκο Σόουζα της Πόρτο και την ΑΕΚ»

Βάσκο Σόουζα

i

©Intime

«Σύντομα θα βγει η φήμη για τον Βάσκο Σόουζα της Πόρτο και την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 12:39 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Οπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, η ΑΕΚ τσεκάρει την περίπτωση του Βάσκο Σόουζα που αγωνίζεται στην Πόρτο.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες βρέθηκε στην πατρίδα του για να παρακολουθήσει το ματς της U21 της Πορτογαλίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας, για το αγώνα των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro U21

Με αφορμή την παρουσία του στις εξέδρες του Ντιέγκο Αφόνσο Ενρίκες, ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος συνέδεσε την παρουσία του εκεί με την ύπαρξη ενδιαφέροντας από την πλευρά της Ένωσης, για κάποιους από τους παίκτες της Πορτογαλίας, προεξάρχοντος του Βάσκο Σόουζα.

«Σύντομα η φήμη του Βάσκο Σούσα στην ΑΕΚ; Πιο σοβαρά, ο Μπρούνο Άλβες ήταν στην κερκίδα και νομίζω ότι αρκετοί Πορτογάλοι παίκτες της U21 τράβηξαν την προσοχή του», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Βάσκο Σόουζα είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 2003 κι αγωνίζεται στη β’ ομάδα της Πόρτο, έχει ύψος 1.64 μ. και παίζει στη μεσαία γραμμή είτε ως «οκτάρι» είτε ως δεκάρι. Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» έως το 2025. Στις 5 Φεβρουαρίου του 2023 κατέγραψε συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο 2-0 επί της Βιζέλα, όπου μπήκε ως αλλαγή.