Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ
i

© Intime

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:36 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 14.08.2024

Από το πρωΐ της Κυριακής θα μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας, κόντρα στην Αντβέρπ.

Ένα δράμα που όμοιο του συναντά κανείς στις... σαπουνόπερες εκτυλίχθηκε στην «OPAP Arena», εκεί όπου η ΑΕΚ πέταξε εκτός Champions League την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με το γκολ του Βίντα λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

Πλέον, η Ένωση βαδίζει μπροστά και επόμενος στόχος της είναι η Αντβέρπ, την οποία και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ερχόμενη Τρίτη (22/08) στις δέκα το βράδυ. Η ΑΕΚ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα από το πρωί της Κυριακής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 20/8 στις 10.00 οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προαγοράσουν από το aekfc.gr εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα Royal Antwerp – AEK (22/8 - 22:00). Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους το σχετικό voucher και με την επίδειξή του θα παραλάβουν το αντίστοιχο εισιτήριό τους επί βελγικού εδάφους. Για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής θα ενημερωθούν μέσω νεότερης ανακοίνωσης».