Τετ α τετ Ηλιόπουλου-Πινέδα, έκλεισε οριστικά το θέμα μεταγραφής

Τετ α τετ Ηλιόπουλου-Πινέδα, έκλεισε οριστικά το θέμα μεταγραφής

Κώστας Τσίλης 16:15 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 08.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε στον Μεξικανό χαφ πως "δεν πρόκειται να φύγεις από την ΑΕΚ" και εκείνος τον διαβεβαίωσε πως "θα τα δώσω όλα για την ομάδα"

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μόνο για να βάλει γκάζια και πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές, ούτε μόνο για να κάνει μια κουβέντα με τον Ματίας Αλμέιδα. Πήγε για να δώσει οριστικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Και να τα κλείσει μια και καλή. Εξ ου και έκανε ένα τετ α τετ απόλυτου… ξεκαθαρίσματος, με τον Ορμπελίν Πινέδα. Για να κλείσει οριστικά η υπόθεση της μεταγραφής του.

Χοντρά «γκάζια» Ηλιόπουλου και πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ - «Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:12 - 08.08.2024

Χοντρά «γκάζια» Ηλιόπουλου και πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ - «Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου»

Στη σημερινή (08/08) προπόνηση της ΑΕΚ, βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος προκειμένου να συνομιλήσει με τους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν στην Αρμενία απέναντι στη Νόα.

«Θα τα πω για τελευταία φορά. Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω. Τώρα δεν πωλείσαι. Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ (σ.σ. εκπρόσωπος του Πινέδα), τόσο περισσότερο "μουλαρώνω". Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα. Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου. Είμαι κατανοητός;».

Η απάντηση του Πινέδα ήταν καταφατική: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Μάλιστα αμέσως μετά απ’ αυτό το τετ α τετ, ο Μεξικανός χαφ με προτροπή του Ηλιόπουλου, ενημέρωσε και τον Αλμέιδα για όλα αυτά που ειπώθηκαν. Και κυρίως για το γεγονός πως ο Πινέδα θα είναι απολύτως αφοσιωμένος μόνο στις υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ.

Εκτός από τον Πινέδα, ο Ηλιόπουλος είχε στα Σπάτα και άλλα τετ α τετ με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Πέρα από την ομιλία που έκανε μέσα στα αποδυτήρια και αφορούσε όλους τους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήθελε να μιλήσει και κατ' ιδίαν με κάποιους. Όχι φυσικά για να τους γκαζώσει, καθώς αυτό είχε ήδη γίνει, αλλά περισσότερο για να τους φτιάξει ψυχολογικά και να δώσει στίγμα για το πως πρέπει να πορευτεί πλέον η ομάδα