Η ΑΕΚ θέλει τον Μαντί Καμαρά!

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Η ΑΕΚ θέλει τον Μαντί Καμαρά!

Sportal newsroom 19:16 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 10.06.2024

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με την Ένωση να είναι έτοιμη να καταθέσει πολύ ελκυστική πρόταση.

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ η σημερινή! Και αυτό γιατί η Ένωση άλλαξε σελίδα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πρωί της Δευτέρας (10/6) ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη διοικητική ηγεσία του συλλόγου, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι τα ηνία περνούν στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα μες την ημέρα ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του Μάριου Ηλιόπουλου από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην αίθουσα Τύπου της «OPAP Arena», όπου ο πρώτος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και ο τελευταίος είπε αντίο φανερά συγκινημένος.

Οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν «τρέχουν» μόνο σχετικά με το διοικητικό κομμάτι όμως, αλλά και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το ένα εξάλλου δεν στέκεται εμπόδιο στο άλλο. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (10/06) έγινε γνωστό ένα όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όπως ανέφερε ο Κώστας Τσίλης στην έκτακτη εκπομπή Sportal Studio Live. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και η προσέγγιση που του έχει κάνει η Ένωση είναι καλύτερη από όλους τους άλλους και σε συμβόλαιο και γενικώς σε όρους.

Ο Μαντί Καμαρά ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2018 και συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει μετρήσει 20 γκολ και 14 ασίστ σε 210 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Ρόμα τη σεζόν 2022-2023. Τη χρονιά που μας πέρασε κατέγραψε 29 συμμετοχές, με το τελευταίο του ματς να είναι κόντρα στον Άρη στις 21 Ιανουαρίου.