Τι ισχύει για τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

OPAP Arena

i

©Intime

Τι ισχύει για τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κώστας Τόπας 15:33 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα ισχύουν κανονικά για όταν διεξαχθεί τις 18 ή 19 Αυγούστου.

Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή του ματς της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της Ένωσης κι αποφάσισε ότι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Κροατία 15 Αυγούστου και η ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 19 Αυγούστου

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι όσοι πήραν απλά εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ντιναμό, τα οποία θα ισχύσουν κανονικά, για την ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου το ματς. Οσοι πάντως θέλουν να επιστρέψουν το εισιτήριό τους, μπορούν να το κάνουν μέσω μέιλ έως και την Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί πως τα απλά εισιτήρια που έχουν πωληθεί για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αναβλήθηκε, ισχύουν κανονικά για τον αγώνα που θα γίνει στην Αθήνα, στις 18 ή 19 Αυγούστου.

Ωστόσο οποιοσδήποτε κάτοχος απλού εισιτηρίου για οποιονδήποτε λόγο επιθυμεί να το επιστρέψει και να λάβει πίσω το αντίτιμο, μπορεί να στείλει σχετικό email στην διεύθυνση [email protected]. Tα email μπορούν να στέλνονται από σήμερα Τρίτη (8/8) μέχρι την Παρασκευή 11/8 στις 21.00.

Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του εισιτηρίου.

Σκληρές εικόνες: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πουθενά η αστυνομία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:36 - 08.08.2023

Σκληρές εικόνες: Νέα σοκαριστικά βίντεο από τα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πουθενά η αστυνομία

Νέα βίντεο ντοκουμέντα βγήκαν στη φόρα από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των αντίστοιχων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστραφούν τα χρήματα στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό, εξαρτάται από τις διαδικασίες της τράπεζας του αγοραστή».