Το follow του Φοφανά στην ΑΕΚ που βάζει «φωτιές»

Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά - Φωτ. IMAGO

Το follow του Φοφανά στην ΑΕΚ που βάζει «φωτιές»

Κώστας Τόπας 15:43 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 09.09.2024

Ο Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά ξεκίνησε να ακολουθεί την ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram.

Μπορεί η ΑΕΚ να ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Φρεντζί Πιερό, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας (09/09) στη χώρα μας για να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο οι Άγγλοι έβαλαν ξανά στο τραπέζι του όνομα του Ντατρό Φοφανά.

Δημοσίευμα του «Atlhetic» που αναπαράχθηκε μαζικά και από ΜΜΕ με νέα των Λονδρέζων, ανέφερε νωρίτερα ότι Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Φοφανά. Οπως τονίζεται μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν μπει και στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επιμένουν οι Άγγλοι: «Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις συζητήσεις για Φοφανά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:43 - 09.09.2024

Επιμένουν οι Άγγλοι: «Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις συζητήσεις για Φοφανά»

Δημοσίευμα του «Athletic» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του Ντάτρο Φοφανά, λέγοντας πως η Τσέλσι παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ για την πώληση του 21χρονου επιθετικού.

«Η Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την πώληση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, με την ελπίδα να συμφωνηθεί η μεταγραφή πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα την Τετάρτη», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«ΑΕΚ και Τσέλσι βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις για το κόστος μεταγραφής. Η Τσέλσι εξετάζει μια συμφωνία που θα της δώσει ένα μικρότερο ποσό από αυτό που πλήρωσε για τον 21χρονο μπροστά, αλλά αν ενεργοποιηθούν πρόσθετα θα εξασφαλίσει ότι θα έχει κέρδος», καταλήγει το «Athletic».

Το follow του Φοφανά στο Instagram της ΑΕΚ

Από την πλευρά του πάντως, ο Φοφανά εδώ και λίγες ώρες ακολουθεί την ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Φοφανά από τον Μόλντε έναντι ποσού άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τον Ιανουάριο του 2023. Έκτοτε ο παίκτης μέτρησε μόλις τρεις εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα των «Μπλε» (μία βασικός) και ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ στην Premier League σε 15 εμφανίσεις νωρίτερα φέτος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!