Το «όχι» της ΑΕΚ σε προτάσεις «μαμούθ» για τον Λιβάι Γκαρσία – Πόσα χρήματα πρόσφεραν στην Ένωση

Το «όχι» της ΑΕΚ σε προτάσεις «μαμούθ» για τον Λιβάι Γκαρσία – Πόσα χρήματα πρόσφεραν στην Ένωση

Κώστας Τσίλης 17:22 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 09.09.2024

Η Ένωση επιβεβαίωσε ότι έχει αρνηθεί δύο προτάσεις για τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της ένα «διαμάντι».

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και η Ένωση δεν σκοπεύει να τον αφήσει εκτός κι αν έρθει μία πραγματικά τεράστια πρόταση που δεν θα μπορεί ν’ αρνηθεί και η ίδια και ο παίκτης.

Από την ΠΑΕ, λοιπόν, επιβεβαιώνεται ότι εντός του καλοκαιριού η ΑΕΚ απέρριψε δύο μεγάλες προτάσεις για τον Λιβάι Γκαρσία. Ομάδες του εξωτερικού πρόσφεραν στον Δικέφαλο για τον 27χρονο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο 22,5 εκατ. ευρώ και 25 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Οι δύο προτάσεις απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ που δεν μπήκε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες σε ρεπορτάζστη Ρωσία αναφερόταν ότι η Κράσνονταρ φέρεται να είχε στο στόχαστρό της τον Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο ετοίμαζε πρόταση, ώστε να τον αποκτήσει.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν την κατέθεσε, ωστόσο, στη ρωσική ιστοσελίδα «Sport24» τονιζόταν ότι η Κράσνονταρ επιδίωκε την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ.

Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι η ΑΕΚ αξίωνε 23 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία, την ίδια ώρα που τον ποδοσφαιριστή τον περιμένει μισθός 3,5 εκατ. ευρώ στη Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Ρωσία το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 12 Σεπτέμβρη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!