Οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν μέχρι τα γραφεία της UEFA και σήκωσαν πανό για τον Μιχάλη

Το πανό για τον Μιχάλη

i

© Facebook

Οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν μέχρι τα γραφεία της UEFA και σήκωσαν πανό για τον Μιχάλη

Κώστας Τσίλης 16:02 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ από το κλαμπ στη Ζυρίχη έφτασαν μέχρι τα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν και σήκωσαν δυο πανό για τον Μιχάλη και τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας

Μπορεί να έχει περάσει μια εβδομάδα από το φονικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και την επιδρομή, όμως για τους οπαδούς της ΑΕΚ και η θλίψη αλλά και ο θυμός, δεν έχουν κοπάσει. Το ακριβώς αντίθετο. Σήμερα μάλιστα, οπαδοί της Ένωσης έφτασαν μέχρι και τα γραφεία της UEFA στη Νιόν, προκειμένου να εκφράσουν και την θλίψη τους αλλά και το θύμα τους για όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Οπαδοί της ΑΕΚ από την Ζυρίχη, χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, έφτασαν μέχρι και την είσοδο των γραφείων της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και σήκωσαν δυο πανό. Το ένα αφορούσε τον Μιχάλη και έγραφε «Μιχάλης παρών, αναπαύσου εν ειρήνη» στα ελληνικά, ενώ το δεύτερο είχε το μήνυμα στα αγγλικά «πετάξτε τους Ναζί έξω από το ποδόσφαιρο». 

Περιπλανώμενος Κροάτης χούλιγκαν σε Έλληνες αστυνομικούς: «Συλλάβετέ με»

Οι έρευνες της Αστυνομίας, για Κροάτες χούλιγκαν που πιστεύεται πως κρύβονται σε σπίτια στην Ελλάδα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως έχει γίνει γνωστό, 105 άτομα που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια οδηγούνται στις φυλακές της χώρας, ενώ αυτή την εδβομάδα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από το DNA που έχει συλλεχθεί.

Μια νέα εξέλιξη σχετικά με την εν λόγω υπόθεση προέκυψε τη Δευτέρα (14/8), αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ένας Κροάτης χούλιγκαν που συμμετείχε στα επεισόδια παραδόθηκε από μόνος του στην Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 35χρονο, που όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Ωστόσο, παρόλο που ξέφυγε εκείνη τη νύχτα, βρέθηκε να γυρνάει στην Αθήνα, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Έτσι, πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, καθώς δεν ήξερε τι να κάνει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν έρθει οργανωμένοι και εξαρτιόταν κατα κύριο λόγο από τον αρχηγό του γκρουπ. Έτσι, το ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι αν οι Κροάτες που κατάφεραν να ξεφύγουν κρύβονται σε σπίτια Ελλήνων.