«Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Κλαμπ Αμέρικα από την ΑΕΚ για τον Νέστορ Αραούχο»

Νέστορ Αραούχο

i

© Photo by Manuel Velasquez/Getty Images

«Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Κλαμπ Αμέρικα από την ΑΕΚ για τον Νέστορ Αραούχο»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:23 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 14.08.2024

Οι Μεξικανοί αποκαλύπτουν το ποσό που αξιώνει η Κλαμπ Αμέρικα, ώστε να παραχωρήσει τον Νέστορ Αραούχο, που φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει βάλει ψηλά τον πήχη όσον αφορά την υπόθεση μεταγραφής κεντρικού αμυντικού. Αυτό είναι δεδομένο. Ψάχνει ένα στόπερ, το οποίο θα έρθει για να διεκδικήσει θέση βασικού. Και αυτό είναι κάτι που έχει βάλει τους ανθρώπους της Ένωσης σε δύσκολες μεταγραφικές μάχες. Και τους έχει υποχρεώσει να παίζουν σε πολλά ταμπλό, χωρίς να μπορούν να επικεντρωθούν σε μια μόνο περίπτωση.

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται ότι απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους» είναι αυτή του Νέστορ Αραούχο και τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για το μέλλον του παίκτη, που είναι στη λίστα του Δικεφάλου, δεν λένε να σταματήσουν. Μάλιστα, ρεπορτάζ της «Record.com.mx» αποκαλύπτει και το ποσό το οποίο αξιώνει η Κλαμπ Αμέρικα για να παραχωρήσει τον 31χρονο στόπερ.

«Οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν μόνο μια προσφορά που να τους ικανοποιεί. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι στην Αμέρικα θα έδιναν το πράσινο φως για μια προσφορά που να άγγιζε τα 1,4 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα οι Μεξικανοί.

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League μετά το... φιάσκο της Φερεντσβάρος
CHAMPIONS LEAGUE

21:41 - 19.07.2023

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League μετά το... φιάσκο της Φερεντσβάρος

Ο αποκλεισμός-σοκ της Φερεντσβάρος από την Κλάκσβικ από τα νησιά Φερόε επηρεάζει την ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Ένωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Επιπλέον, ισχυρίζονται πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι μεγάλο γιατί ο Ματίας Αλμέιδα τον θέλει πολύ στην ομάδα του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του βλέπει αρκετά θετικά την προοπτική να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.