Το ταξίδι της ΑΕΚ προς την Ανδόρα (vid)
i

©intime

Το ταξίδι της ΑΕΚ προς την Ανδόρα (vid)

Sportal newsroom 15:25 - 31.07.2024

Η ΑΕΚ έβγαλε στο επίσημο κανάλι της το ταξίδι που έκανε προς την Ανδόρα ενόψει του αγώνα με την Ίντερ Εσκαλδες.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη ρεβάνς κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League.

Η Ένωση στο πρώτο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια επικράτησε με 4-3, όντας μπροστά με 4-0 αλλά στο τέλος το έκανε θρίλερ. Πλέον έχει στόχο να υπερασπιστεί τη νίκη της και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η αποστολή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Ανδόρα λοιπόν και η Ένωση με ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της έδειξε το ταξίδι της για τη Βαρκελώνη και από εκεί συνέχισε για την Ανδόρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός στη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες δεν θα έχει τρεις παίκτες. Ο λόγος γίνεται για τους Γαλανόπουλο, Ελίασον και Πινέδα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με ίωση, αλλά και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που θα μείνει για 2.5 μήνες εκτός λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του Ίντερ Ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ!

Πρόβλημα προκλήθηκε με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ίντερ Εσκάλδες. Το παιχνίδι υπάρχει περίπτωση και να μην μεταδοθεί καν τηλεοπτικά το παιχνίδι, αν και αυτό το κακό σενάριο μοιάζει να μην είναι το πιο πιθανό. Πάντως, δύο ημέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Ένωσης και δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Cosmote TV, η οποία μετέδωσε και το πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena».

Η Τετάρτη (31/08) είναι η κρίσιμη μέρα, που θα γίνει νέα προσπάθεια από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, προκειμένου να αναλάβει τη μετάδοση και να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Ανδόρρα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο να μην μεταδοθεί καν το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» από τη στιγμή που μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία της Cosmote με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.