Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ξηροκώστα

Sportal newsroom 12:40 - 14.08.2024

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ξηροκώστα είπαν σήμερα (14/08) οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι της ΑΕΚ.

Ένας από τους πιο πιστούς οπαδούς της Ένωσης, παρότι καθηλωμένος από το 1995 σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από ένα ματς με τον Άρη στο Χαριλάου, έφυγε από την ζωή.

Σήμερα (14/08) οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να συνοδεύουν τον Νίκο Ξηροκώστα στην τελευταία του κατοικία. Αφού τελέσθηκε η κηδεία του, δύο μέρες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος στην άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι φίλοι της «Ένωσης» αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ξηροκώστα στο φέρετρο του οποίου ήταν τυλιγμένο με μία σημαία της ΑΕΚ και πριν πάει στην εκκλησία για το μυστήριο είχε περάσει και από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλαν στεφάνια για να τιμήσουν την μνήμη του εμβληματικού οπαδού της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!