Τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος όταν είδε τον Λαμέλα: «Ερίκ! Πού είσαι ρεεε;» (vid)

Τρελάθηκε ο Ηλιόπουλος όταν είδε τον Λαμέλα: «Ερίκ! Πού είσαι ρεεε;» (vid)

Sportal newsroom 18:34 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 21.07.2024

Ο Μάριος Ηλιόπουλος περίμενε τον Έρικ Λαμέλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μόλις τον είδε πέταξε επική ατάκα.

Ο Έρικ Λαμέλα ήταν γνωστό πως είχε συμφωνήσει στην πρόταση που του είχε καταθέσει η ΑΕΚ, αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο από περίπου δυο χιλιάδες οπαδούς της, πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά, αλλά μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής (21/07) δεν είχε επισημοποιηθεί η μεταγραφή του.

Πλέον όμως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει και επισήμως στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, αφού η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου άσου, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Λαμέλα: «Ανυπομονώ να παίξω σ’ αυτό το γήπεδο, θέλω να γίνουμε πρωταθλήτες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:09 - 21.07.2024

Λαμέλα: «Ανυπομονώ να παίξω σ’ αυτό το γήπεδο, θέλω να γίνουμε πρωταθλήτες»

Η ΑΕΚ μ’ ένα εντυπωσιακό βίντεο μέσα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και με… αγκαλιά με Μάριο Ηλιόπουλο, έδωσε τις πρώτες… ατάκες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με την κιτρινόμαυρη φανέλα

Μάλιστα, ο Έρικ Λαμέλα έκανε και την πρώτη του βόλτα στο γήπεδο της Ένωσης, ενώ συνάντησε και τον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν παρών κατά τη διάρκεια της υπογραφής συμβολαίου του Αργεντινού και τον υποδέχτηκε ένθερμα.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Δικεφάλου έκανε χειραψία με τον Λαμέλα, τον πήρε αγκαλιά, ενώ πέταξε και φοβερή ατάκα. «Ρε Έρικ, που είσαι ρε; Πάμε για μάχες!», του είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λαμέλα:

«Είναι χαρά μου που είμαι στην ΑΕΚ. Να φοράω αυτή την φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε. Και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα, να βελτιωθεί σ’ αυτό που πιστεύω πως χρειάζεται και όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, να γίνουμε πρωταθλητές».