Επιμένουν οι Άγγλοι: «Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις συζητήσεις για Φοφανά»

Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά - Φωτ. IMAGO

Επιμένουν οι Άγγλοι: «Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις συζητήσεις για Φοφανά»

Κώστας Τόπας 14:43 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 09.09.2024

Δημοσίευμα του «Athletic» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του Ντάτρο Φοφανά, λέγοντας πως η Τσέλσι παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την ΑΕΚ για την πώληση του 21χρονου επιθετικού.

Ο Φρεντζί Πιερό είναι ο επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ενεργοποίησε τη συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα και τον 29χρονο επιθετικό από την Αϊτή.

Σύμφωνα με το ισραηλινό Sport5, η ΑΕΚ κατέθεσε μια πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Μακάμπι Χάιφα, για τον 29χρονο φορ από την Αϊτή. Και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρείται μια πολύ καλή πρόταση, με δεδομένο πως ο παίκτης έχει αποκτηθεί από την Γκιγκάμπ σχεδόν με τα μισά χρήματα (και ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της).

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:07 - 09.09.2024

Φραντζί Πιερό: Ο «Λουκάκου της Αϊτής» και οι αδιανόητοι αριθμοί του που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ στο σκοράρισμα

Από τη φτώχεια της Αϊτής μέχρι τα μεγάλα αμερικανικά πανεπιστήμια, η ζωή του Φρεντζί Πιερό, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ξεχωρίζει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο 29χρονος επιθετικός από την Αϊτή εξασφάλισε άδεια, γιατί δεν θα προλάβαινε χρονικά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ήδη να πετάει από το Πουέρτο Ρίκο με προορισμό την Μαδρίτη και από ‘κει θα έρθει στην Αθήνα, για τις υπογραφές με την Ένωση.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρει από την Τσέλσι τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, ωστόσο η περίπτωσή του ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη και εκ των πραγμάτων ενεργοποιήθηκαν εναλλακτικές περιπτώσεις. Γι' αυτό κι από τη στιγμή που η υπόθεση του επιθετικού των Λονδρέζων δεν προχώρησε η υπόθεση μπήκε στον «πάγο».

Ωστόσο δημοσίευμα του «Atlhetic» που αναπαράχθηκε μαζικά και από ΜΜΕ με νέα των Λονδρέζων, αναφέρει ότι Τσέλσι κι ΑΕΚ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Φοφανά. Οπως τονίζεται μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν μπει και στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Η Τσέλσι έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την πώληση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, με την ελπίδα να συμφωνηθεί η μεταγραφή πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα την Τετάρτη», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«ΑΕΚ και Τσέλσι βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις για το κόστος μεταγραφής. Η Τσέλσι εξετάζει μια συμφωνία που θα της δώσει ένα μικρότερο ποσό από αυτό που πλήρωσε για τον 21χρονο μπροστά, αλλά αν ενεργοποιηθούν πρόσθετα θα εξασφαλίσει ότι θα έχει κέρδος», καταλήγει το «Athletic».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!