ΑΕΚ Β΄ και Ηλιούπολη έμειναν ισόπαλες σε μία ματσάρα με αποβολές και... buzzer beater

ΑΕΚ Β΄ - Ηλιούπολη

i

© Intime

ΑΕΚ Β΄ και Ηλιούπολη έμειναν ισόπαλες σε μία ματσάρα με αποβολές και... buzzer beater

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:35 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 27.09.2024

Η ΑΕΚ Β΄ υποδέχτηκε την Ηλιούπολη για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μας χαρίζουν μία απολαυστική ισόπαλη ματσάρα (2-2).

ΑΕΚ Β΄ και Ηλιούπολη τέθηκαν αντιμέτωπες σε μία απολαυστική ματσάρα για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Σε μία «μάχη» που πρωταγωνίστησε η ένταση και οι δυνατές μονομαχίες, οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες και μας χάρισαν ένα επικό φινάλε (2-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς στο 24ο λεπτό. Η Ηλιούπολη κέρδισε πέναλτι, ο Μαυρίας ανέλαβε την εκτέλεση και βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Στο 35΄ ο Μαϊδανός γνώρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο για τα εναπομείναντα λεπτά.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε. Η Ένωση θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, πίεσε ψηλά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 65 λεπτά αγώνα, η μπάλα έμεινε για πολύ ώρα στην περιοχή της Ηλιούπολης, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Κάτσικας με ένα δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 75ο λεπτό έμειναν και οι κιτρινόμαυροι με 10 παίκτες χάρη στην αποβολή του Μανίσα κι αυτό έδωσε... φτερά στα πόδια των παικτών της Ηλιούπολης, οι οποίοι έψαξαν το «χρυσό» γκολ της νίκης. Η αλήθεια είναι πως το βρήκαν στις καθυστερήσεις (90+1), χάρη στο σουτ του Αλεξόπουλου, όμως δεν αποτέλεσε αρκετό, με την ΑΕΚ να μην έχει πει την τελευταία της κουβέντα.

Στο 90+6 κι ενώ όλα έδειχναν πως ο σύλλογος των νοτίων προαστίων θα πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, ο Θεοδωρίδης βρέθηκε σε καλή θέση και με το κεφάλι έγραψε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μπύρος (Ευρυτανίας), Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

ΑΕΚ B': Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κατσικάς, Ρουκουνάκης, Μαρούτσης, Νίνο, Σόσα, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης, Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς, Θωμαΐδης, Άλβες, Μάνος, Μαυριάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ