Βαρύ το κλίμα στην «OPAP Arena» μετά το γκολ του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου (vid)

Βαρύ το κλίμα στην «OPAP Arena» μετά το γκολ του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου (vid)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:04 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Μπορεί η ΑΕΚ να προηγείται άνετα με 2-0 της Λαμία, όμως το κλίμα στην «OPAP Arena» δεν είναι και το πιο θετικό λόγω του Άρης - ΠΑΟΚ...

Πριν γίνει η σέντρα και στα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League τα δεδομένα ήταν γνωστά. Η ΑΕΚ με νίκη επί της Λαμίας και με νίκη του Άρη ή ισοπαλία στο «Κλ. Βικελίδης» παίρνει και φέτος το πρωτάθλημα, ενώ με νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, η κούπα καταλήγει στα χέρια των «ασπρόμαυρων».

Στο 20ο λεπτό του αγώνα η Ένωση με ένα υπέροχο γκολ του Λιούμπισιτς άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λαμία και η ήδη φλεγόμενη «OPAP Arena» πήρε πιο πολύ... φωτιά, αλλά στη συνέχεια, παρόλο που οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Τσούμπερ (40') το κλίμα στη Νέα Φιλαδέλφεια άλλαξε.

Και αυτό γιατί ήρθαν τα δυσάρεστα νέα από τη συμπρωτεύουσα. Ο Δικέφαλος του βορρά πήρε το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Μπράντον Τόμας (30') και ο κόσμος της ΑΕΚ... πάγωσε, αφού γνωρίζει ότι αυτό το γκολ μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα από την ομάδα του.