Χαμός από τα πρώτα λεπτά της διάθεσης των διαρκείας της ΑΕΚ

© ΠΑΕ ΑΕΚ

Χαμός από τα πρώτα λεπτά της διάθεσης των διαρκείας της ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 11:38 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 14.08.2024

Παρότι οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν το εισιτήριο τους μέχρι και τις 27/6, στο ηλεκτρονικό σύστημα αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται «χαμός», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από τις 10 το πρωί ξεκίνησε η λειτουργία του ιντερνετικού συστήματος αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο, προκειμένου οι φίλοι της ΑΕΚ που είχαν διαρκείας την περυσινή σεζόν να το ανανεώσουν για τη νέα χρονιά.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Ένωσης είναι ήδη πολύ μεγάλο με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι από τις πρώτες κιόλας μέρες, πρόκειται να ανανεωθούν πολλές κάρτες διαρκείας.

 Υπενθυμίζεται ότι πρώτα δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την… μόλις πρώτη ώρα κυκλοφορίας των νέων εισιτηρίων διαρκείας:

«Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024. Αν κι έχει περάσει κάτι περισσότερο από μια ώρα από την στιγμή που άνοιξαν η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το τηλεφωνικό κέντρο, αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ήδη κατόχους διαρκείας που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 27/6, για την ανταπόκριση τους… από το πρώτο δεύτερόλεπτο.

Ανταπόκριση που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες για την πρώτη μέρα. Στο tηλεφωνικό κέντρο γίνεται πραγματικά χαμός και σίγουρα αυτό σημαίνει πως σε αυτό το πρώτο διάστημα σίγουρα θα χρειαστεί και υπομονή. Όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά θα εξυπηρετηθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!».

Tags: