Χοντρά «γκάζια» Ηλιόπουλου και πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ - «Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου»
i

©Intime

Χοντρά «γκάζια» Ηλιόπουλου και πρόστιμο στους παίκτες της ΑΕΚ - «Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου»

Κώστας Τσίλης 14:12 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 08.08.2024

Στη σημερινή (08/08) προπόνηση της ΑΕΚ, βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος προκειμένου να συνομιλήσει με τους παίκτες για την εικόνα που παρουσίασαν στην Αρμενία απέναντι στη Νόα.

Ήταν δεδομένο πως όλο αυτό που έγινε στην Αρμενία έχει ρίξει βαριά σκιά και ανησυχίας και προβληματισμού στην ΑΕΚ. Σε όλα τα επίπεδα και φυσικά στο πιο υψηλό. Ο Μαρίος Ηλιόπουλος ήδη από χθες είχε στείλει μήνυμα στον κόσμο πως «θα γίνουν όσα πρέπει». Και σήμερα πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να μιλήσει με τον Αλμέιδα, αλλά κυρίως για να βάλει... γκάζια αλλά και πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές.

Για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, η σειρά όλων όσων ήθελε να κάνει με την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ήταν συγκεκριμένη. Πρώτα ήθελε να μιλήσει με τον Αλμέιδα. Έβαλαν στο τραπέζι όλα όσα πήγαν στραβά αλλά και τις σκέψεις για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου αυτά να αλλάξουν. Και φυσικά συμφώνησαν πως θα είναι μια απόλυτη καταστροφή, το ενδεχόμενο ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Νόα.

Ηλιόπουλος, Αλμέιδα Μάριος Ηλιόπουλος και Ματίας Αλμέιδα/Intime

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Ένωσης μπήκε στα αποδυτήρια και έριξε τα πρώτα… γκάζια αλλά και πρόστιμο στους παίκτες της Ένωσης. Κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει τον Αλμέιδα. «Κύριοι η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα! Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ! Δε σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι και αδιάφοροι και αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, τόνισε ότι ονειρεύεται μία μεγάλη ομάδα που θα κατακτά τίτλους, κάτι που δεν έδειξε η ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι, ενώ φρόντισε να δείξει την στήριξή του στον Ματίας Αλμέιδα. «Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι όπως παίζατε, θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε!

Για αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος τους θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της Α.Ε.Κ., το δεύτερο γράμμα είναι το Ε που σημαίνει Ένωση! Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους!

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο. Εγώ ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Έχω μάθει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να ζω σαν πρωταθλητής! Βάζω τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Δώστε τα όλα στο γήπεδο και δείξτε σε όλους ότι είστε πρωταθλητές! Θέλω να βλέπω από εσάς να έχετε αγάπη μεταξύ σας, πείσμα, επιμονή, να δείχνετε ενδιαφέρον για την ομάδα και τον συμπαίκτη σας! Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας», ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες της Ένωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!