ΑΕΚ: Χωρίς Αραουχο, αλλά με Σιμάνσκι η προπόνηση
i

Σέρχιο Αραούχο/©ΙΝΤΙΜΕ

ΑΕΚ: Χωρίς Αραουχο, αλλά με Σιμάνσκι η προπόνηση

Κώστας Τσίλης 15:52 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 20.08.2024

Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Προετοιμασία για σημαντικό φετινό ματς της ΑΕΚ χωρίς τα (μικρό) εμπόδια, δεν έχει συνηθίσει να κάνει ο Ματίας Αλμέιδα. Και τώρα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Αργεντινός τεχνικός έχει να διαχειριστεί ορισμένα ζητήματα, μέχρι να καταλήξει στις τελικές επιλογές για το αγωνιστικό πλάνο.

Επικοινωνία Μελισσανίδη - Stavento: «Περιμένω τον μπαμπά σου να αναρρώσει και να έρθει στη σουίτα μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:12 - 16.02.2023

Επικοινωνία Μελισσανίδη - Stavento: «Περιμένω τον μπαμπά σου να αναρρώσει και να έρθει στη σουίτα μου»

Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Stavento προκειμένου να του μεταβιβάσει πως ο πατέρας του τραγουδιστή είναι καλεσμένος στην «OPAP Arena», μόλις αναρρώσει.

Ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση δέχθηκε μια δυνατή κλωτσιά από τον Ντομαγκόι Βίντα σε μια άσκηση για πρέσινγκ και κυκλοφορία σε μικρό χώρο, σήμερα δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα δουλειάς. Περισσότερο για λόγους προληπτικούς. Κυρίως διότι πρόκειται για τον Αραούχο, που ακόμα και όταν έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, δύσκολα θα χάσει παιχνίδι. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που δεν φαίνεται να είναι κάτι τόσο σοβαρό.

Αντιθετα ο Νταμιάν Σιμάνσκι που χθες απουσίασε καθότι άρρωστος, σήμερα επέστρεψε κανονικά στα Σπατα. Ακολούθησε ολόκληρο το προγραμμα της προπόνησης και ως εκ τουτου είναι κανονικά διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.