Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με την Κηφισιά - «Μείνετε μακριά από το γήπεδο»

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με την Κηφισιά - «Μείνετε μακριά από το γήπεδο»

Sportal newsroom 14:22 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε στον κόσμο της να μην παρευρεθεί στο γήπεδο της Καισαριανής το Σάββατο (04/10, 20:00) για την αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-0) και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αναμέτρησης της Stoiximan Super League, όπου είναι αυτό με την Κηφισιά το Σάββατο (04/11, 20:00), εκτός έδρας. 

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως μετά από απόφαση της ομάδα των βορείων προαστίων και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Ένωσης για να χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της. Ενώ, η Κηφισιά δεν θα εκδώσει ούτε απλά εισιτήρια για το ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Πληροφορούμε τους φιλάθλους μας ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά το προσεχές Σάββατο (4/11) στο γήπεδο της Καισαριανής, πως μετά από απόφαση της γηπεδούχου ΠΑΕ και εισήγηση της αστυνομίας για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας για να μας χορηγηθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας.

Σημειώνουμε επίσης πως η γηπεδούχος ΠΑΕ μας απάντησε ότι δεν πρόκειται να εκδώσει απλά εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας της Κηφισιάς. Και πως το ίδιο θα γίνει και στα εντός έδρας παιχνίδια της με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Είμαστε ως εκ τούτου αναγκασμένοι να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να μην προσεγγίσουν το γήπεδο που θα γίνει το ματς. Τους καλούμε να προστατεύσουν την ομάδα μας, από την στιγμή που έχουν διαμορφωθεί αυτές οι συνθήκες, για τις οποίες δεν έχουμε ευθύνη και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Baladeros Live: To σερί της ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 9-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, το σόου Ποντένσε στην Κρήτη και η έφεση για το ντέρμπι
SPORTAL ORIGINALS

14:00 - 31.10.2023

Baladeros Live: To σερί της ΑΕΚ με το εντυπωσιακό 9-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, το σόου Ποντένσε στην Κρήτη και η έφεση για το ντέρμπι

Οι Baladeros Live έδωσαν ξανά ρέστα το μεσημέρι της Τρίτης! Κώστας Τσίλης και Μάνος Τσαλγατίδης ανέλυσαν το ντέρμπι της OPAP Arena, στην άνετη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Διονύσης Βερβελές μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από τη μάχη του «Γεντί Κουλέ», όπου ο Ντανιέλ Ποντένσε οδήγησε τον Ολυμπιακό σε τρίποντο επί του ΟΦΗ, ενώ ο Μπάμπης Τσιμπίδας έδωσε την εικόνα από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Τονίζουμε και πάλι πως δεν θα υπάρχουν καν εισιτήρια προς διάθεση. Μείνετε μακριά από το γήπεδο της Καισαριανής. Να μη θέσουμε την ΑΕΚ σε κίνδυνο!».

🔴Baladeros LIVE με τον θρίαμβο της ΑΕΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!