Απών ο Γκαρσία από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη Νόα

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Απών ο Γκαρσία από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη Νόα

Κώστας Τσίλης 18:13 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 14.08.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τη ρεβάνς με τη Νόα για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς ακολούθησε θεραπεία.

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο απόγευμα της Πέμπτης (15/08, 20:30) στην «OPAP Arena», καθώς υποδέχεται τη Νόα στη ρεβάνς για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 3-1.

Και σε αυτή την αναμέτρηση οι «κιτρινόμαυροι» ενδέχεται να μην έχουν στη διάθεση τους, τον βασικό τους σέντερ φορ. Και για την ακρίβεια τον έναν και μοναδικό σέντερ φορ, που έχουν στο ρόστερ τους αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία, του οποίου η συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ακόμα κι αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Ματίας Αλμέιδα ενδεχομένως να προτιμήσει να τον έχει στον πάγκο και όχι να ρισκάρει, βάζοντας τον στην βασική ενδεκάδα.

Αλμέιδα: «Έχω δει ήδη 30 φορ, θέλουμε έναν επιθετικό που θα είναι ανταγωνιστικός για τον Γκαρσία»
CONFERENCE LEAGUE

18:01 - 14.08.2024

Αλμέιδα: «Έχω δει ήδη 30 φορ, θέλουμε έναν επιθετικό που θα είναι ανταγωνιστικός για τον Γκαρσία»

Έδωσε το στίγμα για την μάχη της πρόκρισης της ΑΕΚ επί της Νόα ο Αργεντινός τεχνικός, αλλά αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, στην επίσκεψη του Ηλιόπουλου στα Σπάτα, αλλά ακόμα και στους τερματοφύλακες.

Πάντως στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το παιχνίδι με την ομάδα από την Αρμενία, ο Λιβάι Γκαρσία ήταν απών, καθώς ακολούθησε θεραπεία. Πάντως, εκείνος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του «Πελάδο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!