Ύμνοι από Αραούχο, Μάνταλο για Πινέδα: «Αυτός ήταν ο MVP μας»

Αραούχο και Μάνταλος ψήφισαν Πινέδα για MVP.

i

©intime

Ύμνοι από Αραούχο, Μάνταλο για Πινέδα: «Αυτός ήταν ο MVP μας»

Sportal newsroom 23:13 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 14.08.2024

Ο Μάνταλος και ο Αραούχο ψήφισαν τον Πινέδα για κορυφαίο παίκτη της σεζόν στην ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σέρχιο Αραούχο κλήθηκαν στην εκπομπή Monday FC της Nova να ψηφίσουν τον παίκτη, ο οποίος κατά τη γνώμη τους ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ στη σεζόν.

Ο διεθνής άσος, λοιπόν, δεν δίστασε να κατονομάσει τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος ουσιαστικά είναι κι αυτός που του πήρε τη θέση στην ενδεκάδα.

«Είναι δύσκολο να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου. Όλοι έχουν δώσει αυτό που μπορούν, αλλά ο πιο σημαντικός ήταν ο Ματίας Αλμέιδα», είπε αρχικά ο Αραούχο αναφερόμενος στον προπονητή της Ένωσης.

Ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος είχε «λυθεί» κι έδειχνε μετά την κατάκτηση του τίτλου απαλλαγμένος από την πίεση των προηγούμενων ετών αρχικά είπε: «Αδικούνται οι αμυντικοί μ’ αυτές τις ερωτήσεις. Λες ο Λιβάι έκανε αυτό, εκείνος έκανε το άλλο. Ο Βίντα ο Μουκουντί ο Τζαβέλλας ήταν κολόνες».

Στη συνέχεια, όμως, δεν δίστασε να απαντήσει κι απέφυγε τη διπλωματία: «Θέλω ν’ απαντήσω στον έναν. Θα έβαζα τον Ορμπελίν. Αν ξεκινήσω να λέω θα πω 12-13 παίκτες. Αν είναι να ονομάσω έναν είμαι πιο κοντά στον Πινέδα». Στην επισήμανση του Ντέμη Νικολαϊδη ότι ο Πινέδα είναι αυτός που του πήρε τη θέση, ο Έλληνας άσος γέλασε και είπε: «Άλλος μου πήρε τη θέση».

Ο Αραούχο, παράλληλα, όταν ενημερώθηκε για το τι είπε ο Μάνταλος (από τον μεταφραστή) τότε σχολίασε: «Κι εγώ Πινέδα θα πω».