«Η ΑΕΚ δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ντουά»

Φωτ. IMAGO

«Η ΑΕΚ δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ντουά»

Κώστας Τσίλης 20:53 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 10.07.2024

Σύμφωνα με το Kicker, η Ένωση μαζί με την Μπεσίκτας έχουν βάλει στο μάτι τον Ελβετό επιθετικό που αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα να προχωρήσει

Παρά το… σίριαλ για τον Έρικ Λαμέλα που συνεχίζουν να συντηρούν οι Αργεντινοί, αλλά και αυτό με τον Αντούνα για το οποίο κάνουν ακριβώς το ίδιο οι Μεξικανοί, η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ αυτή την στιγμή έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες μεταγραφικές προτεραιότητες. Μια απ’ αυτές, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr, είναι η απόκτηση σέντερ φορ.

Ο Λαμέλα λογίζεται στην ΑΕΚ ως «κερασάκι» στην μεταγραφική «τούρτα» και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:20 - 10.07.2024

Ο Λαμέλα λογίζεται στην ΑΕΚ ως «κερασάκι» στην μεταγραφική «τούρτα» και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες

Μπορεί να υπάρχουν και... ίχνη καπνού γύρω απ' όσα υποστηρίζουν οι Αργεντινοί για την υπόθεση της Ένωσης και του Λαμέλα, όμως δεν φαίνεται η υπόθεση να είναι τόσο... φουντωμένη

Το έγκυρο γερμανικό Kicker, βάζει τον Κουαντούο Ντουά, ως έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ένωση μαζί με την Μπεσικτάς, έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τον 27χρονο διεθνή Ελβετό φορ με καταγωγή από την Γκάνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Λουντογκόρετς. Και μάλιστα τονίζουν οι Γερμανοί, πως στον Ντουά έχει βρει η ΑΕΚ τον αντικαταστάτη του Πόνσε.

Ο διεθνής Ελβετός, που πήρε μέρος στο Euro και μάλιστα πέτυχε ένα γκολ, έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Λουντογκόρετς. Και στην περυσινή σεζόν, παρότι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα σοβαρό, πρόλαβε να πετύχει 15 γκολ.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως πιθανότατα είναι μια περίπτωση ο Ντουά, που απλώς προτάθηκε στην ΑΕΚ. Σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις, η Ένωση έχει «σημαδέψει» σ’ άλλον στόχο, για να καλύψει το κενό του σέντερ φορ. Έχει ξεχωρίσει περίπτωση, την οποία μάλιστα δουλεύει εντατικά.