Η ΑΕΛ «σάρωσε» τον Ηρακλή με τριάρα κι έστειλε μήνυμα ανόδου!

ΑΕΛ - Ηρακλής

i

© Intime

Η ΑΕΛ «σάρωσε» τον Ηρακλή με τριάρα κι έστειλε μήνυμα ανόδου!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:56 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 12.10.2024

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε του Ηρακλή στην έδρα της (3-0) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης είχε κέφια και οδήγησε την ΑΕΛ σε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Η ομάδα της Θεσσαλίας υποδέχτηκε τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Super League 2 και πήρε τη νίκη με 3-0, δίνοντας έτσι συνέχεια στο σερί της (4/4) που την έχει διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους. Από την άλλη, ο Γηραιός στο ντεμπούτο Θανάση Στάικου στον πάγκο δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση, μένοντας για ακόμη ένα ματς μακριά από το τρίποντο.

Έξι αλλαγές προπονητών κι ακόμα δεν μπήκαμε στην 8η αγωνιστική - Ποιοι δεν πρόλαβαν την... παρέλαση;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:19 - 12.10.2024

Έξι αλλαγές προπονητών κι ακόμα δεν μπήκαμε στην 8η αγωνιστική - Ποιοι δεν πρόλαβαν την... παρέλαση;

Η αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί την έκτη αλλαγή προπονητή σε ομάδα της Stoiximan Super League, σε αυτές τις επτά αγωνιστικές που έχουμε δράση στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Βυσσινί» μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 4΄ άνοιξαν το σκορ. Ο Μωραΐτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αμαρκάριστος και με μία δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα, δίνοντας τη λύση στην ομάδα του.

Το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και στη συνέχεια, με την ΑΕΛ να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (45+1΄), ο Μωραΐτης και πάλι έβαλε την υπογραφή του με μία «ζωγραφιά». Ο ίδιος με μία μυθική σουτάρα από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το 2-0, δίνοντας στους Θεσσαλούς ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαξε το γκολ της μείωσης που θα έδινε νέα πνοή στο ματς, όμως δεν κατάφερε να το βρει, με τους γηπεδούχους να βάζουν το... κερασάκι στην τούρτα στο 80ο λεπτό, με τον Πασά να εκτελεί υποδειγματικά από καλή θέση για το τελικό 3-0.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ Γιαξής), Κ. Παπαγεωργίου (70′ Παναγιωτίδης), Πασάς, Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα).

Ηρακλής (Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλ/νιας)

Βοηθοί: Τακος, Μπύρος (Αιτωλ/νιας