ΑΕΛ: «Καλείται σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά»

Κώστας Θεοδωρόπουλος

i

©intime

ΑΕΛ: «Καλείται σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη συμπεριφορά»

Sportal newsroom 23:12 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Η ΑΕΛ μέσω μιας ανακοίνωσης ανέφερε ότι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος καλείται σε απολογία από την ομάδα λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς εις βάρος του προπονητή Παναγιώτη Γκουτζίδη και του γενικού αρχηγού Θωμά Κυπαρίσση.

Η κακοκαιρία DANIEL άφησε μεγάλα προβλήματα στις περιοχές της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στη Λάρισα, τον Βόλο και την Καρδίτσα. Ένας εκ των πληγέντων της κακοκαιρίας είναι και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ. Ο 33χρονος βρίσκεται στην ανάρρωσή του από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Παρόλα αυτά η ομάδα της Λάρισας φαίνεται ότι τον οδηγεί στην έξοδο. Η ΑΕΛ λοιπόν μέσω μιας ανακοίνωσης αναφέρει ότι καλεί τον παίκτη σε απολογία για ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του προπονητή Παναγιώτη Γκουτζίδη και του γενικού αρχηγού Θωμά Κυπαρίσση. Στο τέλος μάλιστα λέει ότι μετά την απολογία του Έλληνα τερματοφύλακα θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι. 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κωστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση.

Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»
SUPER LEAGUE 2

09:10 - 09.09.2023

Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Με αφορμή την κακοκαιρία «Daniel» η οποία έχει πλήξει αρκετά μέρη της Ελλάδας, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ομάδας.

Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του».