Ο Μπετανκόρ έστειλε τον Πανσερραϊκό στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού

i

© Intime

Ο Μπετανκόρ έστειλε τον Πανσερραϊκό στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:54 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 26.09.2024

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ (0-1), με τον Μπετανκόρ να κρίνει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη νίκη της σεζόν 2024-25 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στην αναμέτρηση της 4ης φάσης του θεσμού με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία, ο Μπετανκόρ έβαλε την υπογραφή του (0-1) με μία άπιαστη κεφαλιά και πέταξε τους «Βυσσινί» εκτός διοργάνωσης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς κι άνοιξαν το σκορ με το καλημέρα. Ο Ντέλετιτς σέντραρε από τα δεξιά και ο Μπετανκόρ από πλεονεκτική θέση βρήκε δίχτυα με μία όμορφη κεφαλιά, η οποία τελικά έκρινε και την πρόκριση. Στη συνέχεια η ΑΕΛ θέλησε να βγάλει αντίδραση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και με στόχο την ισοφάριση. Στο 27ο λεπτό, ο Κρητικός απείλησε με σουτ από καλή θέση, το οποίο βρήκε στα σώματα και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό, ο ίδιος δοκίμασε νέο σουτ, με τον Κατσίκα να δηλώνει «παρών» και να κρατάει το μηδέν πίσω.

Οι «Βυσσινί» πίεσαν ασφυκτικά κατά διαστήματα, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν 70 λεπτά αγώνα στη Θεσσαλία, οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Φατάι, ο οποίος είδε τον αντίπαλο κίπερ και πάλι να αναλαμβάνει δράση.

Στο 79΄ οι Σερραίοι έμειναν με 10 παίκτες, έπειτα από τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Πεταυράκης για φάουλ πάνω στον Τριμμάτη.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν εμπόδισε τα «Λιοντάρια» να διαχειριστούν το προβάδισμά τους και να... πετάξουν για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (76΄Σγουρός), Ακόστα (54΄Μούργος) Παπαγεωργίου (62΄Στίνα), Κ. Μωραΐτης (62΄Φατάι), Κρητικός (76΄Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (76΄Βαγκέ), Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63΄Ζελέν), Τομάς( 57΄Χατζηστραβός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57΄Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76΄Γίγκιτς).