Άγγελος Τσιγγάρας: «Ο αδερφός μου, Χάρης, βρίσκεται στους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

O Ιωαννίδης και ο Τσιγγάρας

i

© Intime

Άγγελος Τσιγγάρας: «Ο αδερφός μου, Χάρης, βρίσκεται στους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Sportal newsroom 17:10 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 08.06.2024

Με τα καλύτερα λόγια για τον αδερφό του, Χάρη, μίλησε ο Άγγελος Τσιγγάρας, ο οποίος παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει εξωτερικό.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» παραχώρησε ο Άγγελος Τσιγγάρας, ο οποίος στάθηκε στον αδερφό του, Χάρη. Ο ίδιος τόνισε πως ο άσος του ΠΑΟΚ ανήκει στους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ θα χαρεί πολύ να τον δει να αγωνίζεται στην Εθνική. Παράλληλα, στάθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας πως θα ήθελε να περάσει χρόνο με την οικογένεια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιγγάρα:

Για τον αδερφό του, Χάρη«Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, βρίσκεσαι στους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αν πάρει την ευκαιρία του, θα κληθεί να δείξει ότι δικαιολογημένα βρίσκεται στην Εθνική. Είναι χαρούμενος που βρίσκεται εκεί, όλα κυλάνε πολύ όμορφα στο κομμάτι της Εθνικής».

Θεωρώ ότι τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και σε αυτά του πρωταθλήματος έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν, ήταν από τους πιο ενεργούς ρόλους στην ομάδα και συνέβαλε το δικό του κομμάτι στην κούρσα του πρωταθλήματος, ωστόσο δίπλα του είχε επίσης πολύ άξιους ποδοσφαιριστές που βελτίωσαν και τον ίδιο».

Για την προοπτική της Ευρώπης: «Μου αρέσει η προοπτική της Ευρώπης, ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι, ελπίζω να βρεθεί κάτι αξιόλογο το οποίο θα μου δώσει την προοπτική της εξέλιξης. Για εμένα είχε κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα του Αγρινίου και νομίζω ότι με τον τρόπο που είχαν κυλίσει τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχα περιθώριο παραμονής.

Είμαι ένα παιδί το οποίο είναι μοναχικό, οπότε δεν έπαιζε ρόλο για εμένα το ότι δεν είχα δίπλα μου την οικογένεια μου, έτσι θα ήθελα να δοκιμάσω και την προοπτική του εξωτερικού για εμένα, θα ήταν κάτι που θα το ήθελα με χαρά αν προκύψει. Μέχρι τότε θα απολαύσω τον Χάρη στην Εθνική αν πάρει χρόνο, θα ξεκουραστώ και θα δω τους δικούς μου»