O γιος του Μέσι, πέταξε τσίχλα στους οπαδούς
i

Printscreen

O γιος του Μέσι, πέταξε τσίχλα στους οπαδούς

Sportal newsroom 12:07 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 20.08.2024

O μικρός Μέσι... ένιωσε άβολα με τα κινητά των οπαδών να απαθανατίζουν την οικογένειά του και πέταξε μια τσίχλα προς τo μέρος τους.

Η  οικογένεια του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Αυστραλία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι οπαδοί της «αλμπισελέστε» αντιλήφθηκαν την παρουσία της οικογένειας του Αργεντίνου σούπερ σταρ και αμέσως έστρεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα προς αυτούς.

Ο 7χρονος γιος του Λιονέλ Μέσι, Ματέο φάνηκε... να ενοχλείται από την «αδιακρισία» του πλήθους, και πέταξε προς την μεριά των οπαδών μια τσίχλα. Η κίνηση αυτή του μικρού Ματέο φάνηκε να εξοργίζει τη μητέρα του, η οποία έσπευσε να τον μαλώσει.

Αργεντινή: Τι λέει το αγαπημένο σύνθημα του Μέσι που τραγουδούσαν φίλαθλοι και παίκτες (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:42 - 04.12.2022

Αργεντινή: Τι λέει το αγαπημένο σύνθημα του Μέσι που τραγουδούσαν φίλαθλοι και παίκτες (vids)

«Τον Ντιέγκο στον Ουρανό μπορούμε να τον δούμε να εμψυχώνει τον Λιονέλ»: Τι τραγουδούσαν οι Αργεντίνοι μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας και την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ.

Το περιστατικό με την... αταξία του Ματέο έχει αποτυπωθεί σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το twiter και το tik tok.