Οι μονομαχίες χρόνων εντός γηπέδου στέλνουν εκτάκτως στο χειρουργείο παίκτη της Πρέστον

Τσεντ Έβανς

i

Print Screen

Οι μονομαχίες χρόνων εντός γηπέδου στέλνουν εκτάκτως στο χειρουργείο παίκτη της Πρέστον

Sportal newsroom 21:55 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 14.08.2024

Πρόβλημα που μπορεί να του αφήσει μεγάλο θέμα για το υπόλοιπο της ζωής του, αντιμετωπίζει ο παίκτης της Πρέστον, Τσεντ Έβανς, μετά από τις χρόνιες «μονομαχίες» που έδωσε στα γήπεδα.

Εκτάκτως την πόρτα του χειρουργείου θα αναγκαστεί να περάσει ο παίκτης της Πρέστον, Τσεντ Έβανς μετά από τις «μονομαχίες» που έχει δώσει στα γήπεδα. Ο λόγος είναι το σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του που του έχουν δημιουργήσει. 

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, το πρόβλημα αυτό, συναντάται κυρίως στους παίκτες του ράγκμπι και απειλεί να αλλάξει την ολόκληρη τη ζωή του. Για να αποφευχθεί όλο αυτό θα χρειαστεί να μπει για επέμβαση, η οποία μπορεί να αποτρέψει μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.

«Θα είμαστε εκεί γι' αυτόν κάθε μέρα, ό,τι χρειαστεί θα είμαστε εκεί για εκείνον και την οικογένεια. Ήταν δύσκολο για μένα, το επιτελείο και τους παίκτες γιατί είναι λίγο βαρύ όταν μαθαίνεις αυτά τα νέα εν ριπή οφθαλμού. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η υγεία του Τσεντ. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τον αφήσουμε να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Έχει μια δυνατή οικογένεια πίσω του που θα τον φροντίσει. Μόλις κάνει τη χειρουργική επέμβαση, ελπίζουμε ότι θα δούμε λίγο φως στο τέλος του τούνελ, επειδή το χειρουργείο δεν σημαίνει ότι τελείωσε.

Θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το μέλλον του και θα τον στηρίξουμε 100% όποια απόφαση κι αν πάρει», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας.