Τρομερό πρωτοσέλιδο της «Sun» με τον Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ
i

Χάρι Κέιν / © Intime

Τρομερό πρωτοσέλιδο της «Sun» με τον Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ

Κώστας Τόπας 12:24 - 10.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 20.08.2024

Το σημερινό (10/12) πρωτοσέλιδο της Sun φέρει την εικόνα του αρχηγού της Αγγλίας, Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ, καθώς η ομάδα του ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία για μια θέση στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αγγλία και Γαλλία κοντράρουν απόψε (10/12, 21:00) τις δυνάμεις τους, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η νικήτρια αυτής της κόντρας θα τεθεί κατόπιν αντιμέτωπη είτε με την Πορτογαλία είτε με το Μαρόκο για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στην Αγγλία περιμένουν με τρομερή αγωνία την αναμέτρηση με τους «τρικολόρ». Ο αγγλικός Τύπος του Σαββάτου (10/12) διχάζεται ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση και τον φόβο να αντιμετωπίσουν τον Κιλιάν Μπαπέ.

Από την πλευρά της πάντως, η σημερινή έκδοση της «Sun» θα μπορούσε να κάνει τα «Τρία Λιοντάρια» να χαμογελάσουν και ίσως να τους δώσει κι ένα επιπλέον κίνητρο για τη μεγάλη μάχη με την Γαλλία

Γνωστή για τους δυνατούς τίτλους της, η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε το πρόσωπο του επιθετικού της ομάδας Χάρι Κέιν στην πρώτη σελίδα… σε ένα κομμάτι τοστ, με το μήνυμα: «Και τώρα ας φτιάξουμε ένα γαλλικό τοστ παιδιά».

Το πρωτοσέλιδο της Sun με την εικόνα του Χάρι Κέιν να βρυχάται σε ένα κομμάτι τοστ/©TheSun