Αιχμές Όουεν για Σάουθγκεϊτ λόγω Φόντεν: «Έχουν παίξει 14 παίκτες και ο πιο ταλαντούχος έμεινε στον πάγκο»
i

Σαουθγκέιτ/ⒸIntime

Αιχμές Όουεν για Σάουθγκεϊτ λόγω Φόντεν: «Έχουν παίξει 14 παίκτες και ο πιο ταλαντούχος έμεινε στον πάγκο»

Γιάννης Καραγιάννης • 09:48 - 26.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 20.08.2024

Η προβληματική εικόνα της Αγγλίας στο 0-0 με την Αμερική προκάλεσε… γκρίνια στο Νησί, με τον Μάικλ Όουεν να είναι ανάμεσα σε εκείνους που απόρησαν με την επιλογή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην χρησιμοποιήσει τον Φιλ Φόντεν.

Η αποτυχία της Αγγλίας να επιβληθεί της Αμερικής, στον δεύτερο αγώνα της για το Μουντιάλ, «γέννησε» αρκετή κριτική στο Νησί και κυρίως προς το πρόσωπο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Φιλ Φόντεν.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τον πρώτη αγωνιστική απέναντι στο Ιραν, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή, σε ένα παιχνίδι που οι Άγγλοι μάταια προσπαθούσαν να κάνουν κάτι καλό στην επίθεση.

Μεταξύ των επικριτών του Σάουθγκεϊτ για την επιλογή του αυτή ήταν και ο Μάικλ Όουεν. Ο πρώην διεθνής φορ των «τριών λιονταριών», βλέποντας την Αγγλία να μην μπορεί να δημιουργήσει τίποτα καλό από τη μέση και μπροστά, αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι έκπληκτος που έχουμε χρησιμοποιήσει 14 ποδοσφαιριστές έως τώρα, ωστόσο ο πιο ο πιο ταλαντούχος μας κάθεται ακόμα στον πάγκο» ανέφερε σε «τιτίβισμά» του ο Οουεν.