Ομάδα τοπικού στην Αγγλία κάνει... επένδυση στην «OPAP Arena»

Η «OPAP Arena»

i

©intime

Ομάδα τοπικού στην Αγγλία κάνει... επένδυση στην «OPAP Arena»

Sportal newsroom 13:07 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Η Μπάλντοκ Τάουν, ομάδα τοπικού της Αγγλίας φαίνεται ότι... θέλει να κάνει δικό της γήπεδο την «OPAP Arena» κι ανακοίνωσε την σχετική επένδυση.

Πρωταπριλιά σήμερα, ο κόσμος έχει όρεξη για πλάκες και φάρσες, όπως είθισται η παράδοση. Έτσι έκανε και η Μπάλντοκ Τάουν, ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Αγγλίας. Συγκεκριμένα η βρετανική ομάδα αποφάσισε να τρολάρει τους οπαδούς της, βγάζοντας μια ανακοίνωση η οποία ανέφερε ότι θα αποκτήσουν μεταξύ άλλων νέο γήπεδο. Από τη φωτογραφία λοιπόν που έχει έξω από το κείμενο, το γήπεδο είναι η «OPAP Arena», μέσα στο άρθρο όμως δεν γίνεται καμία αναφορά για την έδρα της ΑΕΚ. Όπως φάνηκε λοιπόν η αγγλική ομάδα βρήκε ένα τυχαίο γήπεδο κι αυτό... έμελλε να είναι της Ένωσης. 

Αρχικά η ανακοίνωση ξεκίνησε λέγοντας ότι Αμερικανός επιχειρηματίας από το Χόλιγουντ θέλει να αγοράσει την ομάδα. Παρόλα αυτά θα ήθελε να μην μαθευτεί το όνομά του μέχρι να καταλάβει τι είναι το... οφσάιντ. Παράλληλα ανέφεραν ότι όλο αυτό ειπώθηκε στην εκπομπή «Match of the Day» από τον Γκάρι Λίνεκερ.

Η ανακοίνωση συνεχίζεται υποστηρίζοντας ότι οι επενδυτές θέλουν να ενώσουν μερικές ομάδες από το βόρειο Χέρτφορντσαϊρ, για να φτιάξουν μια σούπερ ομάδα που θα είναι ικανή να φτάσει στην κορυφή της Αγγλίας. Αλλά και να παίξει στην Ευρώπη. Το νέο όνομα της ομάδας θα προέλθει από την Μπάλντοκ Τάουν και τη Χίτσιν και θα είναι Μπάλσιτσιν Ταουν. Έδρα προφανώς θα έχει ένα νέο γήπεδο 60.000 θέσεων, που θα είναι στη βόρεια πλευρά του Μπάλντοκ και θα επιτρέπει στους ανθρώπους από το βόρειο Λονδίνο να βλέπουν την ομάδα. 

Η φάρσα τράβηξε λίγο παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι δίδυμο στην επίθεση θα έχει τον Άλαν Σίρερ και τον Ίαν Ράιτ, ακόμα κι αν αυτοί έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Νομίζατε ότι θα τελειώσει εκεί όλο αυτό; Προφανώς κι όχι αφού υπάρχουν και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας. 

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου, ότι ο σύλλογος μπορεί να είναι τόσο τυχερός σε μια δύσκολη εποχή. Κι αυτό γιατί βρήκε εύπορους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα, αλλά ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά με τον σωστό τρόπο, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα», ήταν τα «λόγια» του.